Вести:

Saturday, May 2, 2015

Српска листа у Подгорици обележила страдање Срба у ,,Бљеску'' и Руса у Одеси

Saturday, May 2, 2015 | КМ новине 0

Делегација Српске листе обележила је у Подгорици, паљењем свећа за настрадале Србе у НАТО диригованој операцији ,,Бљесак'', годишњицу злочина над Србима на подручју западне Славоније.


 Организатор овога масовног злочина над српским народом јесу Сједињене Америчке Државе, НАТО пакт и део земаља Европске уније.

Убиство 83 цивила, од чега 53 у својим домовима, на простору источне Републике Српске Крајине трајно нас опомињу да не смемо заборавити НАТО-у овакав вапијући злочин. Укупан број од 283 ликвидираних или несталих Срба у мају 1995. године само на подручју Славоније, доказ су да нам није место у Европској унији и НАТО пакту у којима се налази и држава која је, у име Запада, извршила никада кажњени геноцид над делом нашег народа.

Функционери СЛ организовали су помен и за жртве погрома у Одеси када је 2. маја 2014. године у стравичном пламену ликвидирано 43 људи само зато што су се противили европским и НАТО интеграцијама Украјине на штету руског народа и државе. Руси и сви ми који смо њихови савезници и желимо војне, економске и царинске интеграције са Русијом, памтимо Одесу и чињеницу да је ,,ритуал паљења непријатеља'' био праћен одушевљеним повицима украјинских националиста у том граду док су десетине људи умирале на ломачи.

То није Европа какву жели Српска листа и то нису интеграције које могу да пожеле људи који поштују велике и славне победе руског оружја у Отаџбинском рату. 

Српска листа,
Подгорица, 2. мај 2015

Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине