Вести:

Monday, February 16, 2015

Тероризам који је Запад наградио на Косову, буја непрестано (фото)

Monday, February 16, 2015 | КМ новине 0

Шиптарски репер, у свом народу познат као човек који велича терористе из реда ''УЋК'' направио је видео спот у коме се иживљава над српским полицајцима.

Изузетна храброст шиптарског про-терористе - у видео споту
Србима свакако то изгледа чудно али он је управо на таквим мотивима стекао славу међу Шиптарима. Они свој терористички покрет, под вођством нарко дилера за Европу, доживљавају као ослободилачки иако они нису имали ни једну победу вредну помена када искључимо оне које је НАТО својом агресорском авијацијом 17 земаља чланица,м за њих извојевао.

То им не смета да и данас себе приказују у "херојском" светлу. Нема организације, политичара нити озбиљнијих имена која би се бавила оваквим позивом на линч и промоцијом тешких кривичних дела. Ваљда јер су заузети ископавањем и лажирањем српских злочина над Шиптарима док Срби и данас, више од деценију и по, на Косову и Метохији живе као Јевреји у емачким концетрациним логорима током Другог светског рата.


Припадник УЋК у овом ужасавајућем видео споту сурово мучи, гази и из ватреног оружја ликвидира особе у униформама српске полиције.

Овај шиптарски репер је од раније познат по томе да је у својим нумерама вређао Србе и позивао на линч Срба на Косову и Метохији. Српска власт се и даље лажно представља да жели својом издајничком и политиком предаје да помогне и побољша положај српског народа на Косову и Метохији али, у ствари, они једино затварају очи пред непрестаним страдањем у бесомучном труду да и оваквим Шиптарима све предају у њихове руке и њиховој слободној вољи.



Видео спот шиптарскг репера, са мотивима терористичког иживљавања, врло брзо је пребачен у статус "приватни видео на Јутјубу и није га више могуће погледати.


А шта би било да је ово Вучићев брат?

 Штета, тако је још једном сакривена права страна Шиптарских насртаја на Србе и разлога за отимање Косова и Метохије коју Вучић, Дачић, Николић, Ђурић тако свесрдно подржавају.



Фото: Блиц

Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине