Вести:

уторак, 17. фебруар 2015.

Терористичка скупина на КиМ, уз помоћ Запада, прогласила ''независност'', српске власти помажу

уторак, 17. фебруар 2015. | КМ новине 0

Привремена Скупштина Косова, на данашњи дан 2008-е године, усвојила је "Декларацију о независности" покрајине Косово и Метохија, окупиране од стране НАТО земаља 1999.

Декларацијом је Косово проглашено "независном и сувереном државом", "формираном на основу плана Мартија Ахтисарија".

Седници није присуствовао нико од десет посланика Срба, нити посланик Горанац. Проглашење је уследило упркос оштром противљењу државног врха Србије и насупрот важећој резолуцији Уједињених нација 1244, као и одредбама међународног права.

Данас, представници Владе Србије, носиоци власти у Србији, директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић, председник Р. Србије Томислав Николић, премијер Александар Вучић, затим Ивица Дачић и сви посланици у Скупштини Србије помажу успостављање лажне шиптарске независности. Ово пре свега кроз Бриселски споразум, срамни и велеиздајнички акт, у чијем наметању народу је највише доприне Александар Вулин уз подршку српску жандармерије. Више Срба је претучено од стране послушника српске владе и А. Вулина ау време најжешће кампање наметања велеиздајничких циљева, запаљено је, дихнуто у ваздух експлозивним направама или су експлозије подметане у српским становима. Нико од криваца није пронађен.

На тај начин сви вековни злочини, а посебно они последњих деценија, означени су на крају и од српских представника власти као легитимна политичка средства док су српском народу, који се свему овоме с правом противи, одузети право гласа, рада и сваке слободе којом би они исказали своју вољу.

Свемо овоме треба додати и српске медије широм Косова и Метохије који активно подржавају и спроводе политику заокруживања шиптарске независности на територији државе Србије, Косову и Метохији.



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине