Вести:

Saturday, December 6, 2014

И Николић признао да српска власт гради ''независно Косово'' (ВИДЕО)

Saturday, December 6, 2014 | КМ новине 0

Председник Србије Томислав Николић оценио је да ће Брисел суочити Београд са признавањем Косова у замену за наставак европских интеграција и да је то питање око којег треба што пре постићи национални консензус, јављају медији.

...
"Апсолутно знам да ћемо се наћи пред избором: или Косово или Европа. Брисел ће нас суочити са признавањем Косова и на то морамо да будемо спремни. О томе што пре треба да постигнемо национални консензус и време је да о томе разговарам са премијером Вучићем", рекао је Николић у интервјуу за Вечерње новости.

А. Вучић и Т. Николић
Важност тренутка и одлуке нагласио је изражавањем дубоке незаинтересованости за дешавања на Косову и Метохији (не само тиме што се председник државе којој се отима територија није изјашњавао нити уложио труд да то спречи) већ рекавши "да је време да се о томе разговара".

Петнаест година после НАТО агресије која је само то имала за циљ, после терора и прогона Срба са КиМ, председнику Србије је сада дошло време да о томе разговара... и то са ким? Са човеком који је само инструмент Запада у Србији, Александром Вучићем! Оним који се око тога највише и потрудио па се чак и налепио на плакате којима су се промовисали шиптарски избори на северу Косова за успостављање шиптарске државе. У прилог таквим тврдњама иде и изјава председника Николића од октобра 2012. године када је сасвим јасно образложио циљеве Европске уније и Брисела око Косова и Метохије.


Наговештај да ће Брисел тражити да се испуни оно због чега нас је бомбардовао више личи на приморавање и упозоравање народа да се припреми за нешто што су ови политичари одавно желели да продају али не знају како до тога најлакшим путем и да уз то још и остану на власти.

Ипак, сво то устезање, домишљање, организованост, труд и средства која се у том смеру троше, показују да су Косово и Метохија далеко од "независног" и да Србија има непорециво право и својство над својом територијом, односно својом јужном покрајином Косовом и Метохијом.




Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине