Вести:

Thursday, September 18, 2014

Епископ Филарет се јавно извинио што је изговорио истину

Thursday, September 18, 2014 | КМ новине 0

У тренутку је православни српски народ поверовао да је у још једном епископу СПЦ коначно истина однела победу над сервилношћу лажним пастирима и непријатељима Србије сваке врсте, само у тренутку.
...
У својој беседи о празнику Велика Госпојина, владика Филарет је народним језиком изрекао истину какве смо дуго жедни жељни. Прихваћена је најшире као врло позитивна у том истом народу упркос медијској хајци која је одмах започела од стране недуховних и неверујућих новинара који нису били у стању да схвате суштину ове недвосмислене беседе. 

Осуда јереси, издаје, подаништва, слуганства, рада на огромну штету Србије, православља, Косова и Метохије, пробудиле су свест да је ипак могуће пружити отпор. Буна је угушена и пре самог почетка.

Онај ко је рекао истину о екуменизованој СПЦ, ко је рекао да му не треба Ватикан већ православље, ко је осудио европске неофашистичке снаге у Европи, кроз Ештонову и Меркелову, понизно је посрамио себе пред народом и можда ненадокнадиво наштетио својој души пред Господом. О томе ће ипак судити сам Господ а о покајању за изговорену истину и извињење непријатељима Србије који је у овом истом тренутку убијају прочитајте из следећег писма.




Ова срамота пастирска, духовна и православна изворно је објављена на сајту СПЦ

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине