Вести:

Wednesday, August 27, 2014

Индија: Леопард напао жену - она га убила! (Фото, видео)

Wednesday, August 27, 2014 | КМ новине 0

Индијка, наоружана пољопривредним алатима, у стабилном је стању и збринута у болници пошто је убила леопарда који ју је напао, јављају светске агенције.

...

Камла Деви, стара 56 година, задобила је вишеструке угризе, посекотине и преломе током борбе која је трајала читавих пола сата.

Пошла је по воду на оближњи извор, у северној Утаракханди, када је леопард скочио на њу из околног жбуња - храбро ​​је узвратила српом и лопатом.

"Мислила сам да сам већ мртва, али нисам изгубила стрпљење и храброст", рекла је она новинарима након овог догађаја.
 


Госпођа Деви је у недељу носила воду из канала до своје њиве у близини села у области Рудрапрајаг, када је била нападнута.  

Каже да је успела да сломи неколико зуба животињи која је напала.

"Борила сам се њима скоро пола сата. Онда сам видела да је мртав", рекла је новинарима у болници у оближњем граду.

Лекари су изненађени да је уопште преживела. Кажу да је Камла Деви имала среће да жива побегне.


ма два прелома десне стране и један на левој страни. Такође има дубоке повреде на глави и ногама. Постоје ране од уједа по целом телу", рекао је др Абдул Рахул.

Панкај Бист, један од мештана који су помогли да Камлу одведу у болницу, рекао је да се то догодило "око 10 ујутро, када је отишла на поље и леопард је скочио на њу".

"Она је веома храбра. Напао је леопарда а она се бранила само српом".

У последњих недељу дана, леопарди су убили једну жену другде у тој области а недалеко одатле рањена је још једна.

Сељаци кажу да се леопарди сада могу шешће видети око урбаних насеља, и да су велике мачке у потрази за стаништем закорачили на територију настањену људима.


Један од напада леопарда ове године забележен камером:

Све су чешћи напади које становништво ових области бележи а не ретко долази до напада и и озбиљних повреда. Случај Камле Деви јединствен је у модерној историји па је овај догађај привукао пажњу светске јавности. 
 


Извор: ББЦ  


Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине