Вести:

Friday, August 1, 2014

Општински празник ''ФУЈИТСУ Лаптопа'' у Косовској Митровици!

Friday, August 1, 2014 | КМ новине 0

 
И тако, чекајући свог друга 31. 07. 2014-те око 2:18ч ... 
...

...провалим из мог аута /////////Срећну Госпођу Некадашњу Посланицу Косовског Парламента Гђу Радовановић из Звечана (чија ћерка је удата за Шиптара тзв-ог ДиЏеј ВЕГИМ-а / ака Мирјана Радовановић тзв ФЛЕКИТЗА - ////исте/// ЋЕРКА ---------------- ондаК председника општине Звечан -Бата Јанковића, као и Дејана Васића-Локалног Предузимача ( уличног назива=== тендер својта из Звечана),---------- \'провалим испред Суда у К.Митровици, ///исте/// који задовољни животима свога битисања на овој Планети, и успеху ка звездама, утврђују и реализују (погодну и Верну Српску Листу ) НОВИМ ПАКЕТИМА И ПАКОВАЊИМА Лаптопова марке Фујитсу, док онако ноншалантно излазе /// из исте зграде/// срећно се радујући---што им је Тачи дао нешто за узврат, притом читајуци и дискутујући о томе ко има више гигабајта РАМа у Лаптопу, коме ће га дати, поклонити од родбине, и где ће стајати ! Немадох апарат (криво ми и беше, поједох се), али очи криве ли моје, све видеше................................................................................

Моменат среће присуства велике количине урешаја марке ФУЈИТСУ на једном месту и у рукама истих, је био толико опијајући да се у једном моменту очекивало НАРОДНО КОЛО на сред улице, можда чак и ПРАЗНИК Општине сутрадан, како би се прославиле велике награде, медаље и дела за ИСТЕ ОНЕ који нас представљају у нашим општинама!





Насловна илустрација: КМ Новине.
Овим смо отворили још једно поглавље нашег електронског листа КМ Новине - "Трибина". Сваки грађанин који жели да нешто што је он видео, писао, фотографисао, снимао... буде објављено на нашој страни, може то да учини тако што ће то послати електронском поштом наводећи своје основне податке и контакт.


Извор: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине