Вести:

Tuesday, August 12, 2014

Спасимо хероја који је спасавао нас! Помозимо да Саша добије битку за живот!

Tuesday, August 12, 2014 | КМ новине 0

Потребно је да задње недеље јуна Саша оде на контролу (у Француску) за шта је потребно да уплати, за њих симболичну, али за њега велику суму од 2400 евра.
...

Операција је заказна за 22. август. Потребно је да тада Саша буде у Француској два дана раније ради припрема за операцију.


ВРЕМЕ ОПЕРАЦИЈЕ ЈЕ 22. август, А САША БИ ДВА ДАНА РАНИЈЕ МОРАО БИТИ У ФРАНЦУСКОЈ!

Иначе, као и други учесници рата, Саша од 2011. болује и од „поствијетнамског синдрома“. Тешко је борити се са тим кошмарима, али сада му је главни кошмар – како изгурати ову битку… 

Ожењен је и има ћерку од 19 година која је од почетка школовања постизала одличан успех са свим петицама. Али због очеве болести изгубила је једно полугодиште, јер је желела да буде уз њега. Зато је морала да пређе у другу школу до које сваког дана пешачи по 7 километара у једном правцу, јер породица није у могућности да плаћа стан. Ипак, она са одличним успехом завршава четврту годину средње економске школе, иако зна да због тешке материјалне ситуације ове године неће моћи да упише факултет – важније је очево лечење.

Саша је само задњих 6 година провео са породицом. Младост, брак све је био запоставио због свог посла јер је све време службовао у специјалним јединицама, одвојен од породице. А онда, када је хтео да породици надокнади пропуштено време, дошао је „проклети рак“ а пре тога: рањавања, болнице, преко 20 операција, тромбоза, 2 стента, дијабетес, и на крају рак… све то су последице рата на Косову. 

Саша каже: „Увек сам говорио истину и само истину, скупо сам то плаћао али бар ми је образ чист. Нисам члан ни једне партије нити сам икада био. Нудиле су ми неке партије наводну помоћ уз услов да потпишем приступницу, да ме сликају за тв као заморче, да будем члан… све сам то одбио. Такав сам. Ево, сада немам капи vitadox, оне се купују… Ћутим и трпим…“

ОВО ЈЕ И НАША БИТКА – ПОМОЗИМО САШИ МИЛОВАНОВИЋУ ДА ПОБЕДИ БОЛЕСТ!

Поред  динарског рачуна у Поштанској штедионици 200-18017881-17 и могућности слања новца путем пост-нет уплате на мобилни телефон 065/5194558, уплате можете послати и на девизни рачун у Комерцијалној банци:

SWIFT KOBBRSBG KOMERCIJALNA BANKA A.D BEOGRAD Svetog Save 14 Beograd Srbija IBAN RS35205903102056920055 SASA MILOVANOVIC DJURE JAKSICA 3 34227 BATOCINA

или уплатити путем WESTERN UNION-a из иностранства.


Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине