Вести:

среда, 13. август 2014.

Укратко: АТИФЕТИНА ШТИКЛА ДАНАС ГАЗИЛА ГРАЧАНИЦУ

среда, 13. август 2014. | КМ новине 0

Сепаратисткиња Атифете Јахјага је уз благослов узурпатора Рашко-призренске епархије господина Теодосија Шибалића, а уз пратњу локалних марионетских политичара српске националности указала посету десеткованом сестринству манастира Грачанице.
...
НАТО-инсталирана „председница Косова“ Атифете Јахјага боравила је данас у Грачаници, где је посетила и истоимени манастир. Тамо није био владика-пучиста  Теодосије Липљански који упркос честим сусретима са шиптарским нацистима не уобичајава често појављивање у јавности са истима. Јахјага која је у Грачаници била с америчком тзв. „амбасадорком“ Трејси Ен Џејкобсон је у центру Грачанице попила кафу са Бранимиром Стојановићем кога су НАТО власти уз помоћ Вучићевог режима поставили за тзв. градоначелника села Грачанице.

Градоначелник“ села Грачанице и високи званичник Листе „Српска“ Бранимир Стојановић, иначе политичар-почетник скромних интелектуалних могућности, примио је данас Јахјагу и Трејси Џејкобсон и обавестио их „о изазовима са којима се суочава та косовска општина“, како јављају режимски медији у Србији.
 Млађани Стојановић је монотоно издекламовао лекцију пред незаинтересованом Јахјагом о успеху његове марионетске власти и борби за људска права.



Председница Косова“ је са своје стране рекла да је изузетно задовољна данашњом посетом Грачаници и нагласила да ће учинити све што је у њеној моћи да пројекти као што је здравствени центар добије финансијску помоћ. Иначе, здравство се у резервату Грачаници последњих година ужурбано преводи на сепаратистичку мрежу здравствених установа.



Јахјага је овом приликом ограђивала од шиптарских терориста са Косова, бивших припадника УЧК, који сада ординирају и врше злочине у Ираку рекавши: „Косово неће бити уточиште радикалних и екстремних групација“.

Иначе, шиптарска сепаратисткиња Јахјага и најмоћнија жена на Косову Трејси Џејкобсен су данас посетиле седиште шиптарске општине Грачаница, потом савремену лабораторију за пацијенте којом се замењује здравствени систем Србије, манастир у Грачаници, Спортски центар и на крају здравствени центар који треба да добије финансијску подршку из буџета шиптарске „Републике Косова“.




На крају посете, Јахјага је у центру Грачанице попила кафу са Стојановићем.
(Срна-Бета, фото Н. Зејак)
Али ми, данашњи Срби – шта би од те Свете Србије? – Почели смо да је сахрањујемо, почели смо да је умртвљујемо са свих страна, јер гонећи Господа Христа из своје душе, ми гонимо њу – Свету Србију. (Свети Јустин Ћелијски)




Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине