Вести:

недеља, 28. август 2022.

Александар Вучић, бестидни лажов и највећи велеиздајник у историји српског народа

недеља, 28. август 2022. | Уреднички колегијум 0

Александар Вучић, бестидни лажов и највећи велеиздајник у историји српског народа

Да у нема премца по ништавности Вучић је то још једном доказао.

#Александар #Вуић #велеиздајник #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti


Он је споразум који је јуче објављен а о признању докумената шиптарских сепаратиста, чиме је на директан начин призната и њихова "државност", представио на изврнут начин као "очување српске државности на Косову и Метохији"! Ово је зликовачка лаж без преседана!

Поменутим споразумом Александар Вучић је и правно признао зликовачку НАТО творевинуна тлу Косова и Метохије и тиме је отишао најдаље у издаји ове јужне српске покрајине а помогао стварање Велике Албаније на крви и несрећи српског народа са Косова и Метохије! За неверицу је да је Вучић у стању да упркос очигледној велеиздаји коју је починио, стане пред камере и о овом понижавајућем и поражавујећ потезу говори као о успеху!


- Мислим да је ово што је постигнуто веома добро за нас, јер, да се они не праве наивни, ми смо и до сада примали њихова документа и они су са њиховим документима ишли од 2011. кроз централну Србију, само што смо им издавали папир, губили време - објавио је Вучић на свом Инстаграм профилу.

Потврда са којом су присталице сепаратистчког покрета са КиМ путовали негирала је њихову квази-државност. Вучић то представља као "губљење времена"! Не, то није било губљење времена, то је губљење државне територије на начин који је свесно и плански то спровео!

Шта се све догађа у глави тог човека када може да уради тако нешто а ово да изговори?! Одговор би требало да нам пружи стручни конзилијум психолога и психијатара који због ћутања на све ово морати кривично да одговарају као саучесници у велеиздаји заједно са режимским новинарима, запосленима у правосуђу и службама безбедности Републике Србије!

- Овако имате велики постер на којем пише да то није никакво признање, и путујте, али смо се изборили за српску државност на Косову и Метохији, да документа Републике Србије важе на Косову и Метохији, посебно Срба са КиМ - додао је Вучић.

Постер који помиње неће имати било какав значај осим што ће пружити повод сепаратистима за отворени подсмех, с правом на жалост.

У реалности, Вучић се једино изборио да шиптарска сепаратистичка документа, што су циљ за чије остварење су многи Срби дали своје животе и мучки убијени од стране Шиптара али још више њих протерано, цркава и гробаља порушено, кућа попаљено...

Још колико јуче је изјавио на конференцији за новинаре да се "нада да ће Европска унија дати гаранције за српска документа" што значи да никаквих гаранција нема да та документа важе и да неће важити од момента када Шиптари више не буду желели да она важе! То конкретно значи да није сачувано баш ништа осим велеиздајника Вучића на власти и даље!


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2022 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине