Вести:

Wednesday, February 3, 2021

Графит подршке терористичкој УЋК исписан на зиду у угроженом српском селу Гораждевац

Wednesday, February 3, 2021 | Уреднички колегијум 0

Графит подршке терористичкој УЋК исписан на зиду у угроженом српском селу Гораждевац

У Гораждевцу је током ноћи освануо графит на једном зиду на коме пише „УЋК - Косово“.

У Гораждевцу је током ноћи освануо графит на једном зиду на коме пише „УЋК - Косово“.Графит је исписан на оградном зиду српског домаћинства крај пута који пролази кроз ово село.

То је узнемирило мештане који живе у том делу села, који су случај пријавили такозваној "Косовској полицији".

Иначе, Радио Гораждевац је добио поруке грађана који живе у близини споменика убијеној српској деци на реци Бистрици и другим гораждевачким жртвама, у којима тврде да је поломљен јарбол и однешена српска застава.

После периода "затишја" Гораждевац је последњих година поново место спорадичних али узнемирујућих напада, пљачки, пуцњаве, узнемиравања, претњи и застрашивања. Срби који у овом селу живе налазе се у тешком положају, изоловани су и ускраћена им је подршка држае Србије без које њихов опстанак није могућ.

Будућност овдашњих Срба управо описује фотографија изнад. Појачани напади шиптарских екстремиста које српска власт пропрати "оштрим осудама" и ничим конкретним, овдашње становништво које се годинама бори и успева да опстане, води у неизвеснот и нестајање.* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама. 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.comПратите нас на Facebook, Twiter или InstagramПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Позив за прикупљање средстава за куповину видео опреме - КМ Новине

понедељак, 01. фебруар 2021. | Уреднички колегијум Позив за прикупљање средстава за куповину видео опреме Позив за прикупљање средстава за куповину видео опреме. Потребан износ 1500 евра (динарски или девизно) треба сакупити у наредних недељу дана. Уколико желите, учествујте путем нашег ПејПал налога (клик): А путем исте адресе можете да се обратите редакцији за упутства о другом начину учешћа.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Шиптари теже ранили Србина у Лапљем Селу код Грачанице - КМ Новине

Шиптари теже ранили Србина у Лапљем Селу код Грачанице Шиптар одбио да напусти ресторан "Бела Виста" у Лапљем Селу, енклава Грачаница, па пиштољем теже ранио власника који је тозахтевао. До пуцњаве је дошло ноћас након расправе када су се гости Шиптари побунили јер нису желели да напусте ресторан који је морао да буде затворен у 22 часа због мера у оквиру притисака због пандемије Коронавируса.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Гораждевац: Графит „УЧK" уместо Патријаршијска улица - КМ Новине

Гораждевац: Графит „УЧK" уместо Патријаршијска улица #Kosovo #Metohija #Srbija #Goraždevac#Izdaja #Pretnja #UČK #UĆK #Šiptari Недавно је администрације сепаратистичке "Општине Пећ", са којом је поставила знакове са називима улица у Гораждевцу, које су дефинисали илегални одборници ове сепаратистичке "Скупштине општине Пећ" у претходном мандату.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.