Вести:

уторак, 22. септембар 2020.

Опет ''нови'' докази за предлоге оптужнице против Тачија и Весељија?

уторак, 22. септембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Наводни "Суд" за злочине терориста УЋК показао је да је оно што су слободномислећи и очекивали - потпуна фарса.

#Злочини #УЋК #ОВК #Суд #Фатса #Шиптари #Албанци #Злочинци


Последњих дана као пилиће из кокошињца "непознати људи" које су камере уснимиле, уносили су и износили пакете са материјалом о злочинима терористичке УЋК састављене од етничких Албанаца. То се опет догодило.

Скупина припадника терористичке УЋК саопштила је да је и данас "неко" доставио нове досијее за које претпостављају да су из такозваног "Специјалног суда", а заменик челног човека те скупине Насим Харадинај каже да су међу досијеима и предлози оптужница против Хашима Тачија и Кадрија Весељиа.

Из Удружења бивших припадника терористичке УЋК Хисни Гуцати рекао је да се у пристиглим документима помињу разна имена, за која, како каже, није овлашћен да их спомиње, преноси Газета експрес.

Ипак, Насим Харадинај потврдио је да се у досијеима налазе предлози оптужница за бивше лидере такозване ОВК.

"То су предлози оптужнице против Хашима Тачија, Азема Суље, Јакупа Краснићија, Реџепа Сељимија, Кадрија Весељија. Такође се помиње и Џавит Хаљити, али и велики број места на Косову и Метохији", рекао је он и додао да је непозната особа, која је данас поново доставила тајне досијее оставила поруку да ће наредни пут донети и ЦД са документима.



                       Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram                      




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Дрецун припрема аболирање терориста УЋК (ВИДЕО)

У емисији "Без цензуре" некадашњи цењени политички аналитичар и документариста а данас члан СНС, Милован Дрецун, јавно је "раздвојио" на фракције терористе УЋК како би "појаснио" да једни јесу а други нису терористи већ "класична војна формација".




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Косовски сепаратисти опет нису усвојили тзв. ''закон'' о заштити ''вредности'' њихових терористичких јединица

Квази-посланици тзв. "скупштине" албанских сепаратиста ни данас нису изгласали "закон о заштити ратних вредности" терористичке УЋК због недостатка кворума. У гласању је учествовало 40 квази-посланика, а како је рекла председаајућа сепаратистичке "скупштине" Вљоса Османи та тачка биће уврштена у дневни ред наредне седнице, преноси портали на албанском језику.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

После најаве да УЋК неће бити кажњена за тероризам на КиМ, пријатан сусрет Џејкобсонове и Теодосија

Пријављују уништена гробља, натписе "УЋК" на манистирима а помажу им да остваре циљеве. Прошло је четири дана од обележавања годишњице некажњеног терористичког напада на аутобус пун Срба у Ливадицама код Подујева. Убијено је 13 Срба (12 али је једна од убијених жена била у поодмаклој периоду трудноће).





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине