Вести:

среда, 11. март 2020.

По шиптарској оптужници ''за ратне злочине'' на КиМ Србин ухапшен у Мађарској

среда, 11. март 2020. | Уреднички колегијум 0

Суд у Будимпешти наредио је покретање предекстрадиционог процеса против држављанина Србије ухапшеног у Мађарској, а који је осумњичен за наводне ратне злочине против цивилног становништва током 1999. године на Косову.

#Косово #Метохија #Шиптари #Злочин #Прогон
Фото: Илустрација

Међународну потерницу издале су илегалне шиптарске власти, навео је суд у свом образложењу, преноси МТИ.


Србин је оптужен за наводно "наношење телесних повреда" и "силовање труднице" у селу Видање (Клина) у јуну 1999. године.

Осумњичени није пристао да буде изручен по поједностављеној процедури, па му је суд одредио задржавање у периоду од 40 дана.

Након тога, суд ће размотрити његово изручење уколико добије потпуни захтев за екстрадицију.





Иначе, у Мађарској је крајем прошле године ухапшен и Љубиша Маниташевић, Србин из Велике Хоче. За њим су шиптарске илегалне власти расписале потерницу 2015. године и то зато што се бранио од шиптарских терориста који су покушали да га киднапују!

Расписивање потерница Шиптарима је омогућио Бриселски споразум када им је предато судство.

Оваква ситуација Шиптарима одлично служи да "поравнају" стање услед принуђености да започну суђења терористима за злочине над Србима на шта их приморавају њихови спонзори. Одвлачење пажње јавности успешно се обавља прогоном Срба који су штитили своје животе и криви су јер су успели. Могуће је да има и заиста кривих али чињеница да за њима дуже од 15 година нису расписиване потернице, изазива велику сумњу. За све то време прогнани Срби остају незаштићени.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Никола Маниташевић: Овде сам због мог брата, нека ја будем једина жртва (ВИДЕО) - КМ Новине

Никола Маниташевић: Овде сам због мог брата, нека ја будем једина жртва (ВИДЕО) #Никола Маниташевић #Љубиша #брат #Киднаповање #Самоодбрана #терористи #Шиптари #УЋК #ОВК #Неправда #Штрајк #глађу Никола Маниташевић, брат Љубише кога Мађарска намерава да изручи илегалним шиптарским властима на КиМ како би му судиле јер се бранио од "УЋК" отмичара, штрајкује глађу до смрти у намери да тако спречи изручење.






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Горан Петронијевић: Циљ спискова за хапшење Срба широм СФРЈ - да се тамо никада не врате! - КМ Новине

Постоји прича о томе да, на свим просторима бивше СФРЈ на којима су живели а убијани, протеривани и сатанизовани Срби, постоје спискови за њихово процесуирање за неке наводне злочине које су починили.






ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Шиптари ухаспили још једног Србина са КиМ на напредњачком прелазу Јариње! - КМ Новине

Шиптари ухаспили још једног Србина са КиМ на напредњачком прелазу Јариње! Милисав Дашић из Осојана код Истока изведен је јуче из аутобуса на прелазу Јариње, на северу Косова и Метохије, који су успоставили напредњаци по доласти на власт 2012. године.








КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине