Вести:

Thursday, April 4, 2019

Зоран Влашковић: Фактор нестабилности на Космету Албанци, британска и немачка ''амбасада''!

Thursday, April 4, 2019 | КМ новине 0

Отворено писмо британском такозваном "амбасадору" у Приштини и британском Министарству спољних послова.
Рури О,Конел, заступник нације са највише почињених геноцида у свету кроз историју.


















Пише: Зоран Влашковић



Саздана на милионима убијених у Азији, Африци, Јужној Америци и другим континентима, и истовременој пљачки народа и држава на овим континентима, Велика Британија важи у свету као људско зло али већ дуго и као кључни идеолог у сејању лажи и зла против држава и народа.

Британска улога на Косову и Метохији је очити пример тог сејања зла и стајања на страни антидемократије, антицивилизације и терориста, јер су од првог дана на страни албанских терориста Тачија, Харадинаја, Весељија, Љуштакуа.... античовечанства, уопште.

Шиптари са фашистима, традиција.
Британско Министарство спољних послова и такозвана британска амбасада у Приштини, гебелсова ћелија лажи, сада су отишли толико далеко да су српске општине на северу Косова и Метохије, Зубин Поток, Северну Митровицу, Звечан и Лепосавић прогласили опасним за своје државаљане и препоручили им да не путују овде. То је прихватио и проследио такозвани "амбасадор" Велике Британије у Приштини, Рури О'Конел, који на основу колонијализма и фашизма столује у Приштини.

Илегална "Амбасада" Велике Британије у Приштини, и Рури О'Конел, саопштили су да нису истинити написи неких медија да је Велика Британија саветовала своје грађане да не путују на север Косова и навела да је своје грађане саветовала да избегавају путовања у општине на северу, осим када је то неопходно.


Британска краљевска породица са Хитлером

То је саветовано због "бројних насилних инцидената везаних за организовани криминал на северу Косова, и сталног ризика који те структуре представљају", наводи се у објави амбасаде.

Лажи Британаца, Тонија Блера , и њихова признања после стотине хиљада убијених у Ираку, да су баш лагали да Ирак поседује хемијско оружје, дошла су прекасно.

Рури О'Конелонел и Хашим Тачи
Садашња тврдња Рури О'Конела, о некаквој небезбедности на северу Космета, је чиста гебелсова фашистичка лаж. Британска амбасада је на основу фашизма и колонијализма у Приштини, јер је Лондон згазио Хелсиншки споразум, све одредбе ОЕБС –а, Повељу Повељу ОУН, Р -1244, Бадинтрерову Космисију, Устав и суверенитет државе Србије.

Рури О'Конел зна, на основу књига са Кембриџа и Оксфорда, да је - насиље било да је оно правно или физичко институционализовано оруђе у вођењу спољне и унутрашње политике код фашизма.


Гебелсовцу Рури О'Конел, добро знаш да безбедности нигде нема јужно од Ибра. Видиш ли и знаш ли да данас 24 верска српска објекта и српске споменике даноноћно чува косовска полиција док Кфор чува манастир Високи Дечани. Каква је безбедност јужно од Ибра Рури О'Конел, проговори о томе зликовцу демократије?

Фашисто и гебелсовцу Рури О'Конел, општиш у Приштини са убицама, терористима, без икакве школе Тачијем, Харадинајем, Весељијем... па како можеш да будеш демократа кад си на њиховом нивоу. Још пласираш лажи са својим послодавцем, министарством из Лондона. Но, ми знамо да си гебелсовац и да ниси у Приштини да штитиш демократију, човечанство, цивилизацијију и ону Европу која је тековина људских права. У Приштини си да сејеш зло, антидемократију, тероризам и у правом смислу си логистичар за све то. 

 ПОГЛЕДАЈТЕ: БРИТАНСКА КРАЉИЦА ЕЛИЗАБЕТА, КАО ДЕВОЈЧИЦА,  ИЗВОДИ НАЦИСТИЧКИ ПОЗДРАВ


Рури О'Конел, у Приштини седиш поред терориста, кољача и злочинаца оних који су трговали људским органима, седиш поред албанских ратних злочинаца, а знаш добро начин на који се финансира албанска мафија која је главна у тој твојој Великој Британији, земљи која одговорна за милионе убијених у Азији, Африци и другим континентима као колонијални пљачкаш и убица.

Рури О'Конел слободно дођи на север Косова и Метохије сигурно ти неће фалити длака са главе само ће мо ти уручити фашистичку гебелсову значку лажи. Онако јавно. Заслужио си је.


Весељи, О'Конел, Харадинај

Помињемо фашизам јер је британска амбасада ( фашистичка ћелија лажи) јавно подржала пре више година да албанци могу на споменицима својим сународницима, који су погинили као фашисти, да јавно истичу фашистичке ознаке.

Рури О'Конел, гебелсовцу, проговори свету о томе нешто.

Мехмет Градица, ессесовац.
Након што је амбасада Велике Британије издала саопштење у ком својим грађанима не саветује да путују на север Косова због криминала, слично је учинила и Немачка 3. априла 2019. године.

Наиме, немачко Министарство спољних послова издало је упозорење немачким грађаним да не путују у општине Зубин Поток, Лепосавић, Звечан и Северна Митровица, јер је у њима "ситуација и даље напета".

"Иако насиље обично није усмерено против странаца, не може се искључити да може доћи до изолованих инцидената који угрожавају безбедност и који би могли да ограниче општу слободу кретања", наводи се у препорукама немачког Министарства спољних послова којене заостаје, већ је ментор школе гебелсових лажи!



author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине