Вести:

четвртак, 4. април 2019.

НП ''Отаџбина'': Албанска војска доказ да једино смена А. Вучића враћа безбедност на КиМ

четвртак, 4. април 2019. | КМ новине 0

Провокативна шетња више од тридесет албанских војника у униформама и са амблемима албанске војске северним делом Косовске Митровице задржавајући се успут поред споменика Кнезу Лазару показује само беду и немоћ Вучићевог режима да заштити Србе на Косову и Метохији.

 #Kosovo #Metohija #Srbija #Otadžbina #Vučić #Smena #Izdaja
Фото: Архива

Председник Србије на ову провокацију претпостављамо подигнуће борбену готовост војске по ко зна који пут, одржаће седницу Савета за националну бебедност, опет по ко зна који пут, и на томе ће да се заврши. Такве су реакције Београда биле на шиптарске провокације у ових седам година Вучићеве владавине. Преведено на језик народа „трли баба лан, да јој прође дан“.

Оно што је сигурно да без дозволе КФОР-а војска из Албаније не би прошетала северним делом града Косовске Митровице. Без обзира на своју снагу КФОР се пре Вучићеве владавине није усуђивао да овако иритира Србе.

Док Александар Вучић није дошао на власт тако нешто није могло да се догоди, чак ни у сну да се сања. Као што није могло да се догоди да Хашим Тачи ноншалантно и безбрижно шета језером Газиводе а нити да се хапси министар у Влади Србије као што се десило директору Канцеларије за КиМ Марку Ђурићу. А све се ово догађа јер је Александар Вучић разбио одбрану Срба на северу Косова и Метохије потписујући Бриселски споразум.

Припадници војске Албаније у Косовској Митровици

Бриселским спорзумом Александар Вучић је српску полицију у цивилу и цивилну заштиту предао сепаратистима чиме је апсолутно ослабио безбедност Срба на северу Косова и Метохије. Мислио је да ће са својим криминалним структурама моћи да брани север Косова и Метохије у чему се гадно преварио. То се најбоље видело када је хапшен Марко Ђурић, када је први пут од 1999. године РОСУ полиција ушла на север Косова и Метохије. Иако је поред директора Канцеларије за КиМ било мноштво Вучићевих батинаша нико ни прстом није макао да одбрани Марка Ђурића.

Председник Србије није схватио једну ствар, да северни део града Косовске Митровице и север Косова нису сачували и одбранили никакви криминалци већ једино народ својом слогом, јединством и својим бројем. А број Срба се за време Вучићеве владавине рапидно смањио. Смањио јер нису желели да живе под јармом Вучићевих батинаша као и због честих најава од стране актелних власти да ће Албанци напасти север Косова и Метохије.

После заустављања „руског воза“ у Рашкој од стране Александра Вучића сепаратисти у Приштини су схватили да имају посла са слабићем и кукавицом и стога овакви стални напади, провокације и инциденти над Србима на Косову и Метохији. Већи број аналитичара чак каже да је и формирање војске Косова одрађено уз благослов Вучића на тајном састанку са Хашимом Тачијем у Паризу. Зато је и реакција Београда на формирање још једне војске на тлу Србија бескрвна и млака.

Један од знакова инфилтрације Албанаца на север Косова и Метохије су и многобројне регистарске таблице, било са КС или РКС ознакама. Пре Вучићевог доласка на трон Србије таквих таблица на северу Косова и Метохије није било. Трагикомично делује када Вучићеве „патриоте“ са РКС таблицама носе српске заставе. Тужно јесте, али на северу Косова никада није било више српских застава а мање Србије.

 ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕO :


Једино смена издајничког режима Александра Вучића може да Србији врати Косово и Метохију и обезбеди сигурност и заштиту Срба у јужној српској покрајини.
Косовска Митровица
04.04.2019. године
Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.