Вести:

среда, 13. март 2019.

Масовни прекиди Фејсбук и Инстаграм налога широм ЕУ и САД, без објашњења због чега

среда, 13. март 2019. | КМ новине 0

Милиони Фејсбук и Инстаграм корисника испољили су своје фрустрације путем Твитера након што су ове друштвене мреже доживеле необјашњив прекид рада у САД и Европи.

 #Kosovo #Metohija #Srbija #Svet #Fejsbuk #Facebook #Instagram


Око сат времена корисници из САД и Канаде, Чилеа и неким деловима Европе, укључујући и Србију где су проблеми још увек присутни, нису могли да се пријаве или да нешто објаве на својим налозима на овим друштвеним мрежама, преноси РТ.

Више од сат времена након овог проблема, портпарол Фејсбука је потврдио да неки људи „тренутно имају проблема са приступањем Фејсбуку и сродним апликацијама“. 

Портпарол је избегао да наведе разлоге за глобални прекид рада ових мрежа.Инстаграм, који је у власништву Фејсбука, претрпео је сличне необјашњиве велике прекиде у јануару ове године, као и у новембру и октобру прошле године. Као и обично, корисници су се окупљали на „старом поузданом“ Твитеру да потроше своје време док се свет не врати у свој природни поредак.КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: РТ    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.