Вести:

среда, 13. март 2019.

Нова крађа стоке у Косовском Поморављу (ВИДЕО)

среда, 13. март 2019. | КМ новине 2

Пољопривреднику из новобрдског села Горње Kусце Горану Стојановићу (43) непознати извршиоци су украли бика тешког преко 400 килограма и вредног око хиљаду евра.

#Kosovo #Metohija #Krađa #Zločin #Šiptari #Srbi


Лопови су покушали да украду и другог бика, али их је у томе спречио Стојановићев комшија који је упалио светло када је чуо сумњиву буку.

До крађе је дошло јутрос око три часа по поноћи. Такозвана "Kосовска полиција" је изашла на лице места, обавила увиђај и саопштила да трага за починиоцима.

„Ово је превршило сваку меру. За сада краду стоку и аутомобиле, али се плашим да не пређу и на тежа кривична дела“, забринут је Горан који са двоје деце и незапосленом супругом живи искључиво од пољопривреде.


У општини Ново Брдо, само у последњих десетак година дана, непознати починиоци су украли више од 150 грла крупне стоке, углавном од српских пољопривредника, а нико није ухапшен и осуђен због тога.

Последњи случајеви крађе стоке и аутомобила у Горњем Kусцу, мешовитом селу надомак Гњилана, у којем живи око 400 српских породица, забележени су почетком године.

Због слабих резултата у борби против криминала, недавно је смењен командир полицијске станице у Новом Брду и постављен нови, али се ништа од тада није променило. Kрађе се настављају, а нико од лопова није откривен.

Новинар: Јован Симић


 ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  🎥





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

 Извор: РТВ Пулс    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

2 коментара:

  1. Oд данас је немогуће коментарисати по србским е-новинама! Cпремају неку страшну превару! Молим све добровољце да шаљу овај линк КМНовина који дозвољава да се пишу коментари по целој Србији.

    ОдговориИзбриши
  2. Србијо заштити своје становнике.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине