Вести:

недеља, 30. децембар 2018.

Држава Србија путем Фејсбука сазнаје да јој је избрисана граница према Албанији

недеља, 30. децембар 2018. | КМ новине 0

Некадашњи вођа шиптарских терориста, ратни злочинац и један од педводника албанских сепаратиста, Рамуш Харадинај, путем Фејсбука је обавестио јавност да граница између Србије и Албаније, на месту где се КиМ граничи са том државом, од данас више не постоји.

#Albanija #Kosovo #Metohija #Srbija #Izdaja #granica #Velika_Albanija


Како је Харадинај написао, особље се на граници више неће понашати тако већ ће само функционисати једна заједничка станица, преносе медији на шиптарском.

„Рад ће се наставити и у марту улазимо у другу фазу потпуног уклањања границе између Косова и Албаније, на основу шенгенских принципа“, написао је између осталог неосуђени ратни злочинац Рамуш Харадинај.


Чињеница да се "Српска листа" више бави страначким питањима и да нема реакције на ову појаву, најбољи су доказ да Срби који се окупљају око Александра Вучића не само да учествују већ и дају своју сагласност за разбијање државе Србије.

Српски национални интереси никада нису тако понижени као сада где Срби, макар то били људи са срским именом и презименом, учествују активно у стварању Велике Албаније и то високо истичући пароле о квази- српству које треба да замаскирају њихове велеиздајничке акције.


Непријатељки настројена Албанија коју су као праву голготу прешли пешице српски војници да би сачували своју државу, данас њихови потомци предају Шиптарима ка последњи олош на овоме свету.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине