Вести:

недеља, 28. октобар 2018.

Експлозивна направа у дворишту припадника шиптарске војске из Косовске Митровице

недеља, 28. октобар 2018. | КМ новине 0

Експлозивна направа пронађена је у дворишту припадника шиптарских "Косовских безбедносних снага" у северном делу Косовске Митровице настањеном углавном Шиптарима.

Бошњачка махала углавном насељена Шиптарима


О нападу је медије данас известио шиптарски портпарол те оружане формације настале из терористичке УЋК, Ибрахим Шаља.

Шиптарски портали преносе да ово није прво застрашивање припадника КБС-а.

"Напади и застрашивања припадника КБС-а, посебно оних из српске заједнице на северу Косова, трају месецима, а у последње време постали су учестали", пише тај шиптарски портал који је само један у низу од оних који се утркују да Србе прикажу кривим за све и да тако изазову нови талас насиља.

Шаља је навео да је експлозивна направа пронађена у Бошњачкој махали у дворишту припадника КБС-а, муслимана из тог краја. Бошњачка махала је иначе део града у северном делу Косовске Митровице настањен углавном Шиптарима и ноћу Срби већ годинама избегавају да залазе у тај крај па је врло мало вероватно да се ради о српском покушају застрашивања.

Направа је уклоњена контролисаном експлозијом чиме је уништена могућност узимања отисака прстију и проналажења кривца.КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.