Вести:

уторак, 25. септембар 2018.

Серија крађа у Партешу - Косовско Поморавље

уторак, 25. септембар 2018. | КМ новине 1

У серији крађа у Партешу лопови су пре неколико ноћи Србима из овог села украли аутомобил, алат, ловачку пушку, пар грла крупне стоке и пар расних паса.



Случајеви су узнемирили мештане овог дела Поморавља, јер како наводе, нема ко да их заштити од пљачки које су постале учестале.

У ноћи између петка и суботе Миодрагу Станковићу из Партеша украден је аутомобил марке голф 2, ловачка пушка, алат и два штенца расе белгијски овчар.

Лопови су исте ноћи породицама Васић и Лазић украли три грла крупне стоке.



На сву срећу, Васићима је следећег јутра враћена једна крава, коју је полиција пронашла у непосредној близини села, а за коју се претпоставља да је побегла од отмичара.




Према речима мештана, у Партешу је од 1999. године украдено око 30 грла крупне стоке, а на мети лопова били су и власници аутомобила, али и кућа, с обзиром да је велики број становника овог села на привременом раду у Западној Европи.


Срби из Партеша су забринути јер до сада ниједан случај крађе није расветљен и страхују да би се пљачке могле наставити.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: РТВ Пулс    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Нема ко да осуди терор који се дешава. Полицији и локалмим политичким дебилима одговара све ово. Што више крађе и исељавање више им пара остаје. Тако причају по локалним кафићима

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине