Вести:

Saturday, July 7, 2018

Јер тако раде фантоми

Saturday, July 7, 2018 | КМ новине 0

Покрет уједињених фантома ће се и убудуће појављивати на неочекиваним местима и без најаве. Јер тако раде фантоми!





 
Јер тако раде фантоми. Чланови Покрета уједињених фантома ће и убудуће говорити тамо где многи не смеју ни да се појаве. Јер тако раде фантоми, поручују из овог покрета.

Покрет уједињених фантома се не плаши режима Александра Вучића па га неће уплашити ни медијске објаве његових полтрона који се јуче и данас труде да наше питање "зашто власт има проблем с истрагом убиства Оливера Ивановића" замаскирају измишљањем наших веза с бившим режимом и појединим политичарима садашње опозиције.

Покрет уједињених фантома је аутентична организација, настала из народа, без ментора и спонзора, која поставља тешка питања нашем друштву. Фантоми јесу склони хумору и сатири, али то не значи да су неозбиљни. Напротив.

За Покрет уједињених фантома
Миљан Чичић и Милан Пернат


Из Покрета уједињених фантома је за КМ новине потврђено да ће следеће недеље у јужној српској покрајини формирати одборе и повереништва покрета за Косово и Метохију.

"Супротставићемо се Српској листи и малтретирању Срба са Косова, а сарађиваћемо са свим постеним људима на КИМ" поручују фатоми!



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине