Вести:

Tuesday, June 26, 2018

Понуда САД: подела КиМ, Србија у НАТО (СПИН.ЊЕТ)

Tuesday, June 26, 2018 | КМ новине 0

Аутор емисије СПИН.ЊЕТ, Миодраг Зарковић, овај пут се бави играчима швајцарске фудбалске репрезентације, Шиптарима са КиМ, као потврдом да су национални осећај и фудбал уско повезани, што није својствено и домаћим играчима.





Ипак, каже Зарковић, "не би волео да наши играчи било када славе подсећањем на страдање другого нарда или призивањем страдања друго народа" и не сећа се да је то ико од домаћих спортиста икада учинио. За разлику чак и од хрватских фудбалера недавно који су своју победу славили певањем најекстремнијих усташких песама.

"Србија, на жалост, нема своје схватање националног достојанства. Као друштво ми смо створили начине за испољавање нацпналног заноса и зато је и могуће да у српској јавности влада потпуна збрка  иконфузија после утакмице са 'Швајцарском и Метохијом' иако су, не само фудбалски него свеопшти закључци са те утакмице потпуно очигледни" каже Зарковић настављајући да говори колико нас недостатак националног заноса кошта по најважнијем питању, Косову и Метохији. Односно, о информацијама до којих је дошао а то је да Вучић скрива од домаће јавности план о подели Косова и Метохије а "заузврат" ће Србија "добити" чланство у НАТО пакту.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽




http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине