Вести:

уторак, 26. јун 2018.

др Јована Стојковић: Отпор издаји КиМ од нас траже они који су за ту свету српску земљу пролили своју крв (ВИДЕО)

уторак, 26. јун 2018. | КМ новине 1

Протестни скуп против издаје Косова и Метохије, као и против неуставних закона о вакцинацији деце и државном кршењу родитељског права, заказан је за четвртак, у 18. часова испред Народне Скупштине, на Видовдан!

#dr, #Jovana, #Stojković, #Video, #Protest, #Vidovdan, #Kosovo, #Metohija, #deca, #Vakcine, #Vakcinacija,
др Јована Стојковић / Фото: Вакцине.инфо





Тим поводом разговарали смо са др Јованом Стојковић која за портал КМ новине објашњава зашто сви који то икако можемо, морамо вог Видовдана да будемо испред Скупштине у 18 часова.

"Сви ми који се имало осећамо Србима и људима, морамо бити присутни испред Скупштине Србије зато што од нас тражи наша историја, траже наши преци и сви они који су ту свету земљу српску натопили крвљу! Ми видимо да се спрема невиђена издаја у историји српског народа и као људи и као грађани морамо некако д аодреагујемо" рекла је др Стојковић.

Она је такође навела да ће организатори на том скупу затражити хитан повратак Резолуцији 1244, поништвање неуставног Бриселског споразума али и повлачење неуставних закона о о бавезној вакцинацији наше деце која су, поред Косова и Метохије, "друга наша светиња која је нападнута"!

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Докторка Јована је нада и узданица слободне Србије, она је живи доказ да Српство није умрло и да ће свеколики српски народ васкрснути и истрајати у праведној борби за Крст часни и слободу златну! Не плашите се браћо и сестре, хероји се још увек рађају и живе у Србији. Послушајмо позив наше сестре Јоване, окупимо се и ујединимо у љубави и вери да одбранимо наше Косово! Окупимо се данас, на овај свети дан и највећи празник нашег рода, у престоном граду и пре свега на Косову, у сваком српском селу и сваком граду, устанимо у одбрану нашег светог Косова и завета Слободе који нас вековима чини оним што једино можемо бити - заточницима Слободе, ускликнимо праведно и моћно, заједно са нашом браћом из велике Русије: Бог је с нама, победићемо! Живела слободна Србија, живело наше мило Косово!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине