Вести:

Friday, June 22, 2018

Ко се то нама уплашио? (ВИДЕО)

Friday, June 22, 2018 | КМ новине 1

Прогон др Јоване Стојковић узима маха! На Фејсбуку је угашена њена званична страница а истог дана и друга која је преименована на њено име иако постоји већ више година.

#dr, #Jovana, #Stojković, #Vakcinacija, #Fejsbuk, #Stranica, #Vidovdan,
др Јована Стојковић


















Пише: Владимир Стојковић, ФБ



Као што сам већ претходно писао и говорио, напади на нас су озбиљно кренули са свих страна уназад десетак дана, а од синоћ добијају кулминацију када су нам укинули ФБ страну др Јована Стојковић са око 12000 пратилаца и страну Aнти-цензура са око 30000 пратилаца која постоји годинама, а чим је преименована на име др Јована Стојковић,и  то наводно због ширења говора мржње.

Тестирањем нас и наших сабораца, дошло се до закључка да почињемо да представљамо озбиљну сметњу на патриотском крилу добијајући за кратко време велику подршку обичног народа и да нас не могу контролисати, што је укључило „паник тастер" за медијски линч од стране системских под***них мува и квазипатриота, хиљадугодишњих опозиционара, другосрбијанаца, бивших назови сабораца, билдербершких ђака и страних плаћеника, НВО сектора, фармаколобиста... Од оног тренутка када смо рекли ДОСТА свим политичким партијама и покретима са којима смо имали било какав „политички коректан" однос надајући се да имају бар делом искрене намере у својој борби, почиње наша сатанизација што јавно, што у приватним круговима. Стижу „непристојне" понуде али и претње и уцене. Пријатељи око нас се убеђују да смо ми Вучићевци, да смо неки удбаши, са аргументом јер тобоже и даље имамо посао и главе на раменима, како нас финансира овај и онај, да смо послати по неком задатку, итд...



Драга господо пљувачи и којекакви плаћеници, хоћу јавно да вам кажем да схватите, што већ и добро знате, да има људи који нису попут вас, да има нас који смо кренули искрено и срцем, да се нећемо повлачити јер бранимо две највеће светиње - нашу децу и нашу земљу. 

Дакле, ДАЉЕ РУКЕ ОД НАШЕ ЗЕМЉЕ, ДАЉЕ РУКЕ ОД НАШЕ ДЕЦЕ!

А очигледно и не разумете шта значи реч СРПСКИ ИНАТ!
Видимо се на ВИДОВДАН!

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽




http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

1 comment:

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине