Вести:

среда, 20. јун 2018.

КМ интервју: др Јована Стојковић - Квазипатриотским потезима Влада маскира коначну издају КиМ

среда, 20. јун 2018. | КМ новине 0

Скупштина Републике Србије недавно је основала Комисију за утврђивање последица НАТО бомбрдовања Србије 1999. године о чему се отворено говори као о основном узроку епидемије канцерогених обољења у Србији.

#dr, #Jovana, #Stojkovic, #dr-Jovana-Stojkovic, #NATO, #bombardovanje, #Vlada, #Komisija, #Kosovo, #Metohija, #KM, #intervju, #km-intervju,
др Јована Стојковић

Тим поводом др Јована Стојковић, домаћој јавности позната као истакнута личност која на стручан начин упозорава и опомиње на штетност и злоупотребу такозваног превентиног вакцинисања деце, за портал КМ новине је говорила о позадини намере да се оснује једна оваква Владина Комисија.


Реагујући "што интуитивно, што рационално", др Стојковић сматра да је сасвим оправдано упитно зашто би се сада борила за истину о последицама НАТО бомбардовања "Влада Србије, која ради све на томе да се разне истине о српском народу скрију и која врло цензурише било какво истинито иступање и праве проблеме које имају грађани Републике Србије, а нарочито грађани на Косову и Метохији".

Др Стојковић подсећа да се за протеклих готово 20 година нико није запитао о томе а да то чини управо ова Влада, шаље јак импулс да се заправо ради о квазипатриотском потезу који за циљ има да сакрије много тога лошег што власт чини а нарочито сакривање издаје Косова и Метохије која је више него очигледна будући да се налази у пиличној поодмаклој фази, такорећи приведена је крају.

Такође, она упозорава да ће с обзиром на чињеницу да у тој Комисији учествују по-европски политичари и лобисти НАТО пакта у Србији, да се то не чини да се открије истина о стању које је крајње алармантно већ да се спречи оно на шта имамо права а то је тужба против НАТО пакта због последица тог геноцидног бомбардовања Србије а већ се помиње закон према коме ће свако ко буде говорио о штетним последицама бити сматран и процесуиран као неко ко "уноси панику".

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽

Уједно, портал КМ новине овим интервјуом започиње циклус разговора са истакнутим, стручним и одважним личностима српског народа данас које ћете моћи да пратите на нашем порталу.



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине