Вести:

четвртак, 21. јун 2018.

ЕКСЛУЗИВНО: Режимски новинари унапред знали за убиство Ивановића?

четвртак, 21. јун 2018. | КМ новине 0

Као ексклузивну вест тим серијала Ricochet - who killed Oliver? објавио је информацију да се у току новинарске истраге дошли до шокантних сазнања о могућој умешаности представника режимских медија!

#Рикошет, #Емисија, #Оливер, #Ивановић, #Убиство, #Медији, #Жељко, #Митровић, "Драга, #Вучићевић, #Информер, #Пинк,
Фото: Илустрација





Наиме, током децембра месеца у једној кући надомак Лепосавића на Косову и Метохији боравили су власник, директор и главни и одговорни уредник РТВ Пинк Жељко Митровић и власник и главни и одговорни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић. Том састанку поред њих двојице присуствовало је и функционера Српске листе, као и један оперативац из извршног одбора Српске напредне странке.

#Рикошет, #Емисија, #Оливер, #Ивановић, #Убиство, #Медији, #Жељко, #Митровић, "Драга, #Вучићевић, #Информер, #Пинк,
Д. Ј. Вучићевић
#Рикошет, #Емисија, #Оливер, #Ивановић, #Убиство, #Медији, #Жељко, #Митровић, "Драга, #Вучићевић, #Информер, #Пинк,
Жељко Митровић
Тема састанка је била, како новинари овог серијала откривају, наставак медијске криминализације Оливера Ивановића и припрема медијског простора уколико се "НЕШТО" деси Оливеру, како је Митровић изговорио - припрема кризног саопштавања за јавност!

Редакција серијала "Рикошет - ко је убио Оливера" пита и господина Вучићевића и господина Митровића, како су знали у том тренутку да ће се "нешто" десити Оливеру Ивановићу, кад је овај састанак одржан непуних месец дана пре самог убиства!

"Питамо јавно јер су и Жељко Митровић и Драган Ј. Вучићевић, одбили да одговоре на питања емисије Рикошет - ко је убио Оливера?" наводи Уредички колегијум овог серијала.

Такође редакција Рикошета напомиње да је новинар Пинк ТВ Мијатовић, директно са лица места био први који је известио да је Оливер Ивановић убијен у 8 и 30ч, само 15 минута после самог напада на Оливера пиштољем, мучки са леђа, популарног назива "тетејац", а не "деветком" која је послата на балистику у Немачку!

Ко је новинару Пинка, Мијатовићу, рекао да буде ту?

Тим Рикошета наставља даље новинарско истраживање!

Пратите ФБ страницу Рикошета и будите у току са вестима

Ricochet special

Ricochet special, Belgrade, Serbia. 11K likes. Ricochet news


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине