Вести:

Thursday, June 14, 2018

Предраг Јакшић: Бензин

Thursday, June 14, 2018 | КМ новине 0

Наша је држава окупирана. У парламенту седи 250 посланика који никога не представљају. Ти људи гласају за законе који нису ни написани у Србији.

Фото: Илустрација


















Пише: Предраг Јакшић



Уставни суд отворено одбија да се бави повредама Устава или директно својим одлукама крши Устав. Грађанске слободе и право на политичко деловање ограничени су сетом закона који су перманентно усвајани у протеклих десетак година.

Државни органи кажњавају неподобне универзитетске професоре зато што „научну расправу о актуленим проблемима воде са студентима на предавањима“.

Наша је власт и наша опозиција саучесник у страшном злочину против човечности а против сопствених држављана на Косову и Метохији у коалицији са званично, од наше државе, оптуженим ратним злочинцима.

Укинута је слобода вероисповести, укинута су у највећем степену родитељска права, веома је ограничено право на образовање које се девалвира сваким даном, ограничено је право на живот и лечење, о слободи медија не треба причати, готово све наше медије у рукама држе странци, директни организатори злочина који су се одиграли у претходном периоду. Влада отворена цензура, како у дневнополитичким гласилима, тако и у интелектуалним круговима и на научним скуповима, на факултетима и у научним институцијама уопште, а цензуришу се чак и школски уџбеници.

Читава наша чињенично неспорна историја је под маљем ревизије и фалсификовања, укључујући и сам језик.

Наука је потпуно у канџама идеологије, противне чак и здравом разуму и основној логици. Одузима се и буквално од уста најрањивијим деловима нашег друштва – породиљама и пензионерима. Званични уметнички живот је у шакама групице квазиуметника и квазистручњака који се отворено баве индоктринацијом и политички коректним кичом и који, под плаштом бесмислених награда од обесмишљених институција и са обесмисшљених фестивала, треба да искорене суштинску уметничку субверзивност и истинску креативност.

Тумори, леукемије, разне аутоимуне болести, болести зависности никада нису биле раширеније. Никада нисмо били болеснији као људи, при чему су менталне болести још и најмањи проблем. Никада нам земља, ваздух, храна и вода нису били зараженији.

Да ли је онда наш проблем заиста цена бензина?

Ти „политичари“ и „вође“ који вас позивају на протест због цене бензина не желе вам добро и директно су у служби напријатеља свих нас који живимо овде и креатори су ове обмане, ове лажне „побуне“, а оно што би их највише обрадовало, чак и више од ваше послушности, јесте ваша смрт.

Немојте да сумњате у то нити једног тренутка. Њихови социопатски поступци доказ су тога. Не јурите за шаргарепама док вам убијају душу и вас саме.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Предаг Јакшић    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине