Вести:

Thursday, January 11, 2018

Биљана Диковић: Фолс флег операција ''Амфилохије – Вучић – Иринеј'' и опстанак србског Косова и Метохије

Thursday, January 11, 2018 | КМ новине 1

Ниједан пролазни тренутни политичар нема ту моћ да преда територију државе и њен народ на поклон терористима и сепаратистима, успут и ратним злочинцима терористичке злочиначке организације УЋК (UÇK; алб. Ushtria Çlirimtare e Kosovës), уз свесрдну помоћ НАТО/САД/ЕУ.


КАРИКАТУРА: Душан Петричић – МЕДИЈИ

Пише: Биљана Диковић, ФБ репортер



Није им помогао ни НАТО злочиначки еколошки/хемијски/биолошки геноцид 1999. године над Србијом, нити стални свакодневни међународни и домаћи издајнички притисак на народ србски – разним поступањима по „усклађеним“ законима – за Србију непостојеће организације ЕУ, јер НИЈЕ ЊЕНА ЧЛАНИЦА.

Но, да пређем на објашњење наслова текста, односно – фолс флег операције под лажном заставом којом неки желе да „оперу образ“ који је одавно упрљан и „замажу очи“ овом напаћеном народу, представљајући се као нечији „заштитници“…

Прво треба прочитати АПЕЛ за одбрану Косова и Метохије који је објављен као текст ПОЛИТИЧКОГ САВЕТА ДССа не како се у народу представља „неки Амфилохијев апел“… Да се разумемо, АПЕЛ је обична петиција која је по мом скромном мишљењу – само један вапај жедног у пустињи где унаоколо километрима нема оазе, али ни некога ко ће тај вапај чути, нажалост. Па онда уопште није спорно да се тај АПЕЛ, од свих слободномислећих Срба и потпише. Не рачунам у ове оне Србе, зомбирану масу којој партије командују шта и како да раде (у највишем народном телу Скупштини и „звонцетом“).

И ово је једна од великих истина – Амфилохијева изјава о ИЗДАЈИ Косова и Метохије ПОТПУНО ЈЕ ПОРЕМЕТИЛА планове медијске манипулативне мреже коју је разапела СПЦ (Иринеј) и власт у Србији. „А то што током читавог Божића са свих страна нападате Амфилохија Радовића и оно што је рекао, то значи само једно. Да вас боли то што је ударио у суштину неко чији глас може да се чује код ширих маса. Што учмало српство може бар за промил да схвати шта је позадина ваших „преговора“… Што се бојите да то не прерасте у шире негодовање… Што вас неко убоде истином.“ (М.Радуловић)

Биљана Диковић

РЕЗОЛУЦИЈА СБ УН 1244 – тачка!

Истина је да је међународни правни документ Резолуција Савета безбедности Уједињених нација број 1244 НА СНАЗИ и да је по Уставу Републике Србије – Аутономна покрајина Косово и Метохија територија државе Србије која је од уласка страних трупа на Космет ПОД ПРОТЕКТОРАТОМ УН… Протекторат је прешао током година у потпуну ОКУПАЦИЈУ народа и територије од стране страних сила, оружаним и политичким путем.

ИРИНЕЈ И АМФИЛОХИЈЕ – ИЗДАЈА ПО БЛАГОСЛОВУ

Патријарх СПЦ Иринеј се одавно изјаснио о Косову и Метохији, из порте Пећке Патријаршије кад је позвао Србе да учествују на шиптарским изборима 2013. у парадржави Косово, а на србској светој земљи Косово и Метохија.
Толико о заштити Косова и Метохије од стране патријарха.
Остало може да се прочита и чује од сведока догађаја, правника који су испратили тај и следеће кораке које је направила СПЦ поводом Косова и Метохије.


http://www.joetravel.rs/

Чињеница је да је тадашња епархија РПиКМ са својим епископом Г.Г. Артемијем – речима и делима БРАНИЛА територију и чувала народ и веру, манастире и опстајала у најтежа времена на Косову и Метохији. Његово уклањање, односно протеривање са Косова и Метохије је била планирана и добро изведена операција, уз помоћ полиције, војске и страног фактора у Србији.

ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ О „КОСОВСКИМ ИЗБОРИМА“ 2013.


„Нико не жели да у историји буде записан као издајник. Не желе то ни они који су потписали бриселски споразум и који вас позивају и принуђавају да изађете на ове изборе. Зато они желе да оперу пилатски своје руке а да сва одговорност за губитак Косова, за одвајање Косова од Србије, за стварање нове албанске независне државе на територији Србије, да то пребаце на вас и на вашу децу којој ћете оставити у наслеђе онај одговор за који се ви определите.“


У депеши Викиликса број 06BELGRADE879  која се бави „односом СПЦ и државе према Косову“ амерички амбасадор Полт жали се – „најнезгоднији је владика Артемије, који је „сит албанских обећања“ и не сарађује са „међународном заједницом“. У депеши број 06BELGRADE1329 о разговору Полта са епископом Г.Г. Артемијем – “Амбасадор је заузео чврст став према Артемијевој запаљивој реторици и неспремности да сарађује на бољој будућности Срба на Косову. Он је настојавао на томе да треба да сарађује  са са својим умереним и прогресивним колегама – какви су Теодосије и Григорије – на позитивном приступу који би охрабрио Србе да допринесу праведном и трајном решењу“. “Зашто он ближе и синхронизованије не сарађује са својим колегама – епископима, чији тон и отвореност за дијалог и помирење (на пример, Теодосијев и Григоријев позив вођама Албанаца на православне службе за Васкрс) помажу да се изграде мостови?“… “Артемије и Срби не могу да верују ратним злочицима кад је помирење у питању. Срби никад неће прихватити независност или одвајање. Он је упадао у веома критичке и каткад оптужујуће нападе на неуспехе међународне заједнице. Цивилно и међународно присуство, тврдио је, није учинило ништа да би заштитило Србе на Косову и Албанцима је, уз Кумановски споразум и Резолуцију 1244, дало покриће за учешће у зверствима“. Ниједан Албанац, по владики Артемију, није кажњен за злочине према Србима.Такође, ако се не врате прогнани, нема никаквог решења. У телеграму америчке амбасаде даље пише: “Амбасадор је нагласио да су тешкоће на Косову углавном изазване акцијама Милошевићевог режима, додајући да им се епископ (Артемије, нап. аут.) снажно и одлучно противио. Напредак на Косову ће зависити од сарадње Срба, Албанаца и осталих на овом тлу. Зашто не ради на охрабривању добре воље уместо узгајања мржње и узајамних оптужби за злочине?“ (из отвореног писма В.Д. Сави Јањићу)

***
 
У овом опасном и издајничком чину вере и државе учествовао је и митрополит Амфилохије, заједно са осталим архијерејима СПЦ – протеривањем „тврдоглавог“ епископа рашкопризренског и косовскометохијског Г.Г.Артемија са трона епархије јер „није сарађивао“ са страним окупаторима, а да би се одмах после тог чина одиграла издаја Србије и СПЦ од стране монаштва у манастиру Високи Дечани.


ПРЕПОРУКА: ЦЕО ТЕКСТ ПРОЧИТАЈТЕ НА САЈТУ ФЕЈСБУКРЕПОРТЕРА КЛИКОМ НА ОВУ ВЕЗУ

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html



Извор: ФБ Репортер    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

1 comment:

  1. Одличан текст - треба га умножити и послати по целој Србији

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине