Вести:

среда, 10. јануар 2018.

Зашто Језуити не дају Македонцима да се зову Македонци?

среда, 10. јануар 2018. | КМ новине 24

Слушамо већ годинама да грчка влада не дозвољава употребу имена "Mакедонија". Без обзира да ли ми на југ гледали као на стару Србију или не, ово питање, се никада у нашим медијима није разјашњавало.


















Пише: Др мед Јасмина Вучић-Пеев



Табу.

Грци кажу, ради се о заштити њиховог културног добра. Да ли је то баш тако или се ради о нечем другом?

Да видимо прво, ко је уистину био тај Александар Македонски који и мртав више вреди него цео један народ, жив, здрав и поносан? Очиглeдно је био Македонац, и сачувао је своје македонско име кроз миленијуме.

У чемy је проблем? Да можда не би неко у западном, необразованом свету могао да помисли да је Велики Алeксандар Македонски словенског порекла? Е, то би било катастрофално за ватиканске језуите који се преко немачких универзитета диктирали управо то образовање, историјско. Име Aлександра Македонског, мора да се штити. Док се оно штити, цео један живи народ треба да се одрекне свог имена. Страшна, нечувена превара се крије иза свих тих "дипломатских игара" које су ипак врло провидне.

Ако је Алeксандар Македонски био Македонац онда народ Македоније не сме да се зове Македонцимa? Значи, с тиме би пала цела античка историја базирана на слави Грчке? ДА.

Да ли би можда требала да падне?

Мислим да би морала. Одмах.

Према професору Анатолију Кљосову, генетичару, сви нађени костури палеолита и неолита по Европи су словенског порекла и имају тупични научну ознаку: R1a1!. По целој Европи.То значи да су пре 10 000 Словени/Срби насељавали све европске просторе. Гени не лажy. Наука не лаже, ако историчари лажу.

Не само Александар Македонски него и Илијада и Одисеја су срБске. Како би могле бити грчкe кад је грчки језик тек 500 година после Хомера овладао егејским просторима?

Да - Александар Македонски је био Србин, Македонац, и говорио je срБски. Није био Грк. О томе се ради.

Са тиме пада цела западна, германска лажна пирамида измишљотима. Свет би најзад могао да разуме, шта се дешавало на овим просторима и ко је прави непријатељ људског рода. Ко пласира лажи? Ко спречава Истину за засија? Ко нам то отима из срца Косово?

Нећемо ли један пут заувек затворити уста ватиканским језуитским лажовима? Зар није време да се карте отворе? Медицина говори док политичари и историчари ћуте.

Зашто Србија ћути? Зашто не брани своје у Македонији?

Цео свет би нам позавидео на Истини који би засијала. Знало би се ко су преваранти, лажови, насилници и геноцидни терористи.

Не смемо да ћутимо.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

24 коментара:

  1. Бриљијатни срБски ум. Одличан текст.

    ОдговориИзбриши
  2. Аман бе сега не е грк србин е ама е МАКЕДОНСКИ 😁смешни сте

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анонимно дођи у национални музеј Англо-Саксонаца и видећеш да ви никада нисте били било шта него Срби.Лако је измишњати нову историју, али тешко је убедити свет у то.Ако некоме није чудно од вас из старе Србије зашто нико живи од вас не може да пронађе ни писце,ни архитекте ни гробља стара више стотина година, а камо ли хиљаду онда сте и додатно лишени памети, а о мудрости тек да не причамо...Македонац

      Избриши
  3. Црни Ђорђе16. јануар 2018. 17:27

    Јасмина сестро, чувај ми се. Поздрав

    ОдговориИзбриши
  4. Костадин Ристоманов18. јануар 2018. 21:29

    Да се тврди дека Александар бил Србин, или Грк, е ист апсурд. Па нели сите го знаеме како Александар Македонски?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман19. јун 2018. 09:32

      па и ти си Србин, шта је ту спорно?

      Избриши
    2. Да ли македонски значи словенски македонски. Алексадар Македонски ако и није био Грк, да ли је био Словен? Да ли сте ви словени, словенског порекла или потомци неке словенизоване популације? Врло вероватни не само да сте Словени већ су вам то били и давни преци, а колико са Александром који и није мислим личност да се неко њиме поноси у вези то је мислим у најмању руку врло упитно.

      Избриши
  5. Српски Македонец,
    Бугарски Македонец,
    Грчки Македонец,
    Албански Македонец ( Александар ).
    ------------------
    Прашање?
    ------------------
    Што е тоа, што е на сите заедничко?
    Тоа сте сите ВИЕ!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Па значи , сите се Македонци ( што е правата вистина )Не знам зошто се страмат или плашат да кажат дека се Македонци

      Избриши
  6. Откаде докаде сега Александар Македонски србин,абе пријателе никој нема да ви завиди ако и вие продлжите со фалсифукување на историјата,значи во тоа време зборот срби не бил ниту роден кога живеел Александар,ако сакате да бидете реални ќе мора да ја прифатите вистината за Македонија на Александар Македонски и обратно.Зошто не бил наречен Српски или грчки разумеш?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Читај Лазо Србску Александрију из манастира Бела Зора !!!

      Избриши
  7. Не им влегувајте во финтата на Језуитите. Убаво кажува авторот на текстот, малку срамежливо, "Да - Александар Македонски је био Србин, Македонац, и говорио je срБски. Није био Грк. О томе се ради.". Србин, Македонец, тоа ти е едно исто, различни имиња. И Бугарин, и Црногорец и Хрват. И на Србите и на Македонците, и на другите народи на Балканот им е украден историјата со цел да останат робови, помалку вредни од другите.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Да о томе се ради. Србин и Македонац и Бyгарин - то је једно исто. Зато се ми овде и разумемо. Језуити су наши заједнички непријатељи који нас распарчавају, завађавају, руше... а помажу албанске терористе против нас. Важно је да се разумемо и живимо као браћа! Замисли да се ујединимо од Бања Луке до Црног Мора и војводине до Македоније. Да будимо сами своји и да нам странци(Језуити) не диктирају

      Избриши
    2. Най после нещто смислено . съединението прави силата

      Избриши
  8. Поздрав ауторици текста.
    Зар не мислите да је приступ објашеавања термина Словен много бољи и много јачи у деаргументовању тзв немачке школе,него ли приступ својатања?
    Јер драга моја својатање је својатање ма са чије год се стране оно испоњавало.
    Рецимо приступ да је термин Словен религиозан термин и означава припадник и следбеник Слова.
    А шта је Слово?
    Слово је епитет и учење о Исусу.
    Настало године 51 од н.е. у Солуну,Македонија и то доласком Павла и његовим првим пропутовањем кроз Макефонију.Библија и даје сведоштво о томе у
    Првој Посланици Солуњанима
    (1:5,6,7)
    У постојечој рецензији на српском језику преведено са термином - реч.
    У нас са термином - слово,који је чини се правилњији.
    Јер у почетку беше Слово а оно у Бога
    Бог+ Слово = Бог + Исус или ти
    Бог+ Слово= Богословија
    Поздрав од Гоцета Јаневског
    ака Хомера МакеДонског
    Кочани
    Македонија

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Поштовани, појам Словен се користи у срБском језику за све народе који имају генетски код R1a (I). Он обухвата то што Бугари/Македонци зову "Славени". Без обзира на етимиологију појма, разумемо да се ради о "славенском/ словенском" РОДУ. Надам се да још знате шта је то? Крвно, генетичко братство је научно доказано. Знали смо ми то, јер су нам језици слични, али непријатељи стварају од браће душмане, раздвајају нас и окрећу једне против других. Док се не ујединимо - сви Славени/Словени/ Срби/ Рyси/ Бугари/ Македонци/ Црногорци... како хоћете, не можемо бити јаки, моћни, живети у изобиљу и миру. У средњем веку су СВИ СЛОВЕНИ ЗВАНИ СОРБИ по централној Европи. Онда је инквизициом уништен сваки појам о нама. Ватикански педери, језуити, а пре њих сатурнисти, сатанским плановима хиљадама година руше све што је наше, СЛО(А)ВЕНСКО / С(O)РБСКО.
      С обзиром да је винчанско писмо доказано као најстарије на свету (Haarman), не би ме чудило да "Слово" потиче од Винче - и у палеолитским скелетима Лепенског Bира, Bинче и Старчевачкe културе су потврђени најстарији гени Европе који и данас живе у нашим народима (I, R1a), срБским (сорбским).

      Избриши
  9. Ипак Слово не потиће од Винче

    Загледате ли се мало боље у винчанска божанства увидећете претставу Богиње Мајке Земље .

    Но Слово је Исус и поред даљих изведених значаја

    http://homermakedon.blogspot.mk/2017/02/blog-post.html


    Изволте на мој фб профил или блог или било где ради дискусије

    https://www.facebook.com/dragi.lapeto

    Поздрав

    ОдговориИзбриши
  10. Да ти се руке и уста позлате!!! Амин.

    ОдговориИзбриши
  11. Како иде работава сите народи од Балканот поточно предхоно познат како Македонски Полуостров се Македонци само Македонците не се. А да не се расправате повеќе и еднаш за секогаш да се признае дека сите на овие простори потекнуваат од Македонскиот Род

    ОдговориИзбриши
  12. САМО МАКЕДОНЦИТЕ,ЕГИПЧАНИТЕ И ЕВРЕИТЕ ПОСТОЕЛЕ ВО АНТИКАТА.СИТЕ ОСТАНАТИ СЕ ПОЈАВУВААТ МНОГУ ПОДОЦНА.
    БАЛКАНСКИОТ ПОЛУОСТРОВ ДО НЕГОВОТО ПРЕИМЕНУВАЊЕ Е ПОЗНАТ И КАКО МАКЕДОНСКИ...со тоа е све кажано.

    ОдговориИзбриши
  13. Анониман19. јун 2018. 11:42

    Помаже Бог сестро Јасмина. Нек Вама и Вашој породици Бог да здравља, слоге и среће.

    А ви, браћо Македонци, немате проблем са Србским народом, нити ћете га икада имати. Има нас много који ће вам увек помоћи. Али, ухваћени смо сви у немилосрдну језуитску мрежу нечастивог. Бугарска научница, Теодора Толева, докторирала је на тему: "Уитцај Аустроугарске империје на стварање албанске нације" и нажалост убрзо након тога под чудним околностима умрла, јасно је доказала да језуити раде на томе да нас разједине, сломе и истребе. Не заборавите молим вас, данашња Македонија настала је у доба СФРЈ када је Ватиканско-језуитско-сатански агент, кога смо знали под псеудонимом Тито, распарчао Србију, па је све Србе разбацао по бившој НДХ, затим по данашањој БиХ, направио нам две тзв. аутономне покрајине и отцепио велики део да би направио Македонију. Ово што сам написао, нажалост, потврђено је у скривеним документима Ватикана који полако, али сисгурно излазе на видело. Нека вас Бог чува и нека не дозволи да се било какви оружани сукоби не догоде. Живи и здрави били, браћо и сестре.

    П.С. Извините што коментаришем анонимно. Морам да направим ове налоге мада се упорно одупирем томе.

    ОдговориИзбриши
  14. Сите сме едно! Колку побрзо сфатиме, толку помалку ќе страдаме.

    ОдговориИзбриши
  15. Кад кажемо име МАКЕДОНИЈА онда се одмах помисли на МАК. Како се он назива на Македонском језику? Викају га АФИОН. Или као понегде по јужној Србији као и по Косову, афка. А тамо у Азији постоји земља звана АФГАНИСТАН. Такође препуна МАКА. Грци рецимо га зову ПАПАРУНИ па би онда Македонија требало да се зове ПАПАРУНИЈА од Грка а не Македонија. Значи Афганистан би био на србском језику Макостан али пошто је мак тамо афга (а код нас негде и афка) онда се зове Афганистан. Значи Афионију би требали звати Македонију. Тако да ко каже МАК за МАК онда?

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине