Вести:

Wednesday, January 17, 2018

Вучић од тзв ''републике Косово'' тражио одобрење за боравак, одобрили

Wednesday, January 17, 2018 | КМ новине 1

Јетљир Зуберај, шеф кабинета тзв "министра спољних послова и заменика премијера" шиптарских сепаратиста, Беџета Пацолија, потврдио је за Радио Слободна Европа је да је председнику Србије, Александру Вучићу одобрен захтев да посети Косово (и Метохију).



Наиме, Зуберај је истакао да је одобрени захтев поднео сам Алексанар Вучић.
„На основу захтева којег је председник Србије поднео квази-институцијама такозване "републике Косово" о посети Косову и Метохији, они му издали дозволу и очекујему да ће се понашати добро и поштовати правила дозволе током "боравка у Републици Косово“, рекао је Зуберај.

Вучић је поднео захтев да посети Косово у суботу и недељу, 20. и 21. јануара.

За овај отворени чин велеиздаје Александар Вучић би морао да одговара пред правосудним огранима Републике Србије и да због признања окупације дела територије Републике Србије, Косова и Метохије, сноси последице и буде најстрожије кажњен у складу са Кривичним законом и Уставом Републике Србије. Овим криминалним чином Вучић је показао доследност и одлучност у велеиздаји што ће за последицу имати губиак дела територије и страдање српског народа на тој територији.

Сваки правосудни и орган безбедности у чијем је опису посла чување закона и интегритета државе Србије, морао би да преузме хитне кораке, да ухапси и приведе правди Александра Вучића, актуелног председника Републике Србије. 



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

1 comment:

  1. Тренира за ситуације после признања.

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине