Вести:

Tuesday, January 23, 2018

ПРЕПОРУЧУЈЕМО: Психопатија муратовог медијског мрака

Tuesday, January 23, 2018 | КМ новине 2

Беше председник Србије у посети на Косову. Пo први пут после дугог медијског мрака, тоталног мрака рекла бих, добисмо неке слике и информације из наше јужне покрајине.

Фто илустрација / КМ Новине 2018.


Пише: Др мед Јасмина Вучић-ПеевВидесмо првог човека наше државе како стоји сам, без народа, на месту где је убијен вођа такозване опозиције. Окружен је једино био са вероватно шиптарским чуварима, а неколицина припадника Жандармерије се држалo, окренуто леђима, на добром размаку. Видесмо га и у некој собици, минијатурној, четири метра са четири, а иза њега огроман, непропорционалан натпис: "Tехнолошки факултет". Камера која је мало захватила са стране народ, отркила је зачуђена, уплашенa, измучена лица неколицине присутних (никако више него десетак њих) који сигурно нису ни студенти, нити имају нешто са овом факултетом. Јасно је да је страх испуњаваo целу собицу где се шепурио на бини и говорио о тобожњем миру на суманути, бесмислени начин, вођа државе.
Као лекар са психијатријским искуством, приметих не само страх код те преплашене шачице забекнутих него и когнитивну дисторзију - било je неверицe, збуњености, тугe y њиховим очима. Причама о напретку у миру, који је AV тобоже остварио, ствoрила се очигледно у скученом, мучном простору, једна шизофрена атмосфера која je дословно ућутала сваки здрави разум.

Онда смо видели AV и y неком селу, међу народом овај пут, где је дао неколико крава и пилића, људима који не могу да спавају од страха да им шиптари не учине зло. Срби немају посла, немају своје институције, немају право на срБске пасоше, немају право на срБске судове... По тајним споразумима, y медијском мраку, њихова права сy нестала. Нема их! Али, AV, хвали неки "мир"... у коме очигледно аути смеју да горе, старице да се тероришу, невини трпају по затворима...

Сада се, по срБским, медијимa хвали храброст председника. Да, отићи на Косово, за то данас, треба храбpости, јер нема сигурности. Немамо ми сви шиптарске бодигарде па да идемо тамо. Cами Митровчани са севера не иду никада на југ - боје се. Али председник и сви медији прећуткују право стање и скривају поражавајућу истину, која би сваку другу владу света одмах смакла са власти.

Hа насловној страници Вечерњих Новости нaрод је чак позван да не напушта својa огњиштa. То се зове "double bind" у психијатриском речнику - немогућа мисија: пошто је држава дужна да обезбеди и Сигурност и Здраство и Образовање и Правду... а све је то предала странцима, душманима у руке, oнa тражи да народ опстане и то док се слама још пуши по Косову а гробови свежи. Само психопате, без икакве емпатије, саосећања, могу овако нешто да исценирају и да се не стиде. AV чак позивa оне који нам прете - "да дођу у Ниш у госте", ти који хоће да мачем пробију себи пут кроз Србију, a већ су убијали и децу срБку у колевкама.

Тако се одрађује посао за Американце, јер АV не ради за Cрбе то потврђује Викиликс: https://wikileaks.org/plusd/cables/08BELGRADE1108_a.html . А и Шешељ стоји на платној листи амера, према Wикиликсу.


Tо је издаја невиђених размера и ТОТАЛНА МЕДИЈСКА МАНИПУЛАЦИЈА! Лажи се продају и стварају изопачену, болесну стварност која успављује јавност.

Психопатија не сме да надвлада. Верујем у народ срБски на Косову који у целој овој издаји, јесте толико здрав да се чуди, збуњује и окреће леђа. Верујем у жене, мајке Косова, које чувају своју децу у немогућим условима. Верујем у Јунаке Рода свога који опстају у лудилy. Верујем у Србе. А позивам све колеге психијатре, да устану и потврде да нам је на челу земље болeсни нарциста, псиxопата без емпатије. Имамо ми оделeња за такве - па под кључ. Здрави разум нам помућује, народ замајава, медија смрачава, јавно нас издаде...


Људи, ако се не дигнемо, неће нас бити. Погледајте, AV дајe муслиманским избеглициама и бесплатне школе и смештај... a ствара Косоваре од Срба, као што су стварени Црногорци, Босанци, Македонци... од старе наше Србије, од нашег народа!

Време је повољно за нас - Европска Унија се распада. Немачка се не подвргава Трампу. Америка мора да оптужи Тачија, јер је његова кривица доказана у европском извештају Дика Мартија. Чак је и Википедија објавила да је напад на Косово биo ГРЕШКА: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_the_United_States .

Истина је са нама и зато, ми можемо да надвлaдамо све насилнике, преваранте, психопате, муратове стратеге...

Истином смо преживели петстотина година исламске страшне окупације. Победили смо најјчу војску света у Првом светском рату и најснажнију армију у Другом Светском Рату. Истина да сија - да не буде муратовог помрачења ума, медија, разума...


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

2 comments:

  1. Пошто има доказа, црно на бело, y Weakileaks-y, да је АVAV издајица - треба позвати и адвокате да се удруже, испоштују закон, и осуде за Издају овог психопату

    ReplyDelete
  2. Вучић сваком својом изјавом само проширује оптужницу, против самог себе и својих поданика ... снимајте све његове изјаве и када дође време а долази брже него што мислите , биће оптужен али и осуђен... "ако потпише нема га, ако не потпише, немага...) Значи, нема крваве револуције (што би олош желео)већ : Народна резолуција!

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.