Вести:

Wednesday, October 4, 2017

Власт се супротставља Европској комисији али не и гнусним шиптарским лажима?

Wednesday, October 4, 2017 | КМ новине 0

Власт се супротставља Европској комисији али не и гнусним шиптарским лажима? Поводом догађаја у Каталонији на тлу Србије поново су актелни ставови који разматрају сепаратистичке тежње косовских Шиптара.

#Katalonija, #Kosovo, #Metohija, #Separatizam, #Otcepljenje, #Nezavisnost, #Izdaja, #Aleksandar, #Vucic, #KM, #Novine, #Enver, #Hodzaj,
Енвер Хоџај





Такозвани "заменик премијера" на тлу окупиране српске покрајине Косово и Метохија, Енвер Хоџај, брутално је заменио тезу џелата и жртве, реагујући на ставове неких политичара из Србије. Треба напоменути да је оваква замена теза окосница правдања неоснованих и илегалних тежљи шиптарских сепаратиста и да се представља најчешћу тезу која се дрско већ деценијама заступа у јавности.

Хоџај се усуђује да "анализира" географско уређење некадашње Југославије на начин који одговара тежњама његових саплеменика па је тако рекао да су Косово и Метохија 90-тих година били део СФРЈ, одлучујући да би му боље било да не помиње да су одувек заправо спска покрајина, део територије Србије, тада Републике иначе државе. У наставку је подсетио да је тадашања власт, која је имала подршку и данашњег председника Србије Александра Вучића "следила политику етничког чишћења".

Ову дрску и безобразну изјаву Хоџај је део шиптарској телевизији РТК која углавном подржава говор мржње када су у питању Срби и шиптарски интереси.

Лажи косовских Шиптара препуниле су чашу одавно па је нејасно зашто јавност Србије не реагује тим поводом? Једино објашњење јесте у томе што би истина о ситуацији на Косову и Метохији заправо била најјачи контра-аргумент у тежњама Шиптара да одвоје Косово и Метохију.

Од периода након Другог светског рата, на КиМ су чак и партизанске групе ловиле шиптарске зликовце под заједничким именом "балисти", иако су и партизани припадали режиму који је заправо намеравао да Косово и Метохију припоји Албанији. Ипак, несносни и зверски злочини а касније и невиђене пљачке које су балисти чинили над Србима, није могао да отрпи ни један режим ни у оно време одсуства медија када је мрак могао баш све да "прогута".

У годинама након тога Шиптари плански настављају да злостављају Србе најчешћим методама: силовања, клања, крађе, претње, убиства, отимања имовине и стоке, прогон народа... Само у деценији непосредно пре 90-тих, процењује се да је више стотина Срба протерано шиптарским зулумима на које су титоистички лидери свесно и намерно жмурили а и дан данас у врху српске власти њихов утицај је и те како јак.

#Katalonija, #Kosovo, #Metohija, #Separatizam, #Otcepljenje, #Nezavisnost, #Izdaja, #Aleksandar, #Vucic, #KM, #Novine, #Enver, #Hodzaj,
Шиптарски сепаратистички покрет током осамдесетих је достигао врхунац јер су осећали да су у пуној снази. Овакве протесте пратили су злочини над Србима.


Лажи Енвера Хоџаја и потпуно измишљање "етничког чишћења" над Шиптарима током деведесетих, огољени су израз гнусне и патолошке мржње коју Шиптари осећају према Србима а која призилази из чињенице да им отимање Косова и Метохије, српске тењриторије, много теже иде за руком него што су то испрва мислили да ће бити.

Сви се сећамо почетка 90-тих година када је у медијима осванула још једна бедна лаж о тровању шиптарске деце отровом који нема ефекта на српску децу! Уосталом, довољно је потражити број и податке о лажљивим наводима за геноцид и етничко чишћење над Шиптариам и нећете их наћи. Нигде, али нигде није забележен случај општег протеривања и уништавања Шиптара као ни њихових културних обележја а то пре свега јер их нису ни имали али довољно говори чињеница да ни људских жртава није било јер се управо дешавало супротно. Дакле, гола и бедна лаж још једног шиптарског провокатора.

На те лажи надовезала се удружена бандитска активност финансирана парама од шверца наркотика, оружја и људима из чега је изникао шиптарски терористички покрет "УЋК"! Вође и команданти те терористичке формације, злочинци крвавих руку попут Рамуша Харадинаја и Хашима Тачија, данас су најбољи савезници управо Алкесандра Вучића што их скупа сврстава у групу људи који су над српским народом извршили најтежи геноцид у Европи након Другог светског рата!

Такође су шиптарски терористи из "УЋК" чинили много злочине од којих неке цивилизовани свет никада пре није видео на свом тлу - отимање људи и трговину њиховим органима као што су Шиптари киднаповали Србе управо са тим разлогом, а други нису забележени такође од краја Другог светског рата попут крематоријума у Клечки. У том шиптарском селу терористи УЋК, за шта се пре свега сумњичи Фатмир Љимај који је управљао терористима  утом селу а често га посећивао Хашим Тачи, спаљивали су понекад остатке убијених и искасапљених Срба и силованих Српкиња а понекад су и живе жртве убацивали међу којима је било и деце. А све то су само делови злочиначког таласа који је извршен над Србима а на крају резултирао прогоном српског становништва са свих оних места где је то Шиптарима икако било могуће. Споменици, цркве и манастири такође су уништени у највишем могућем проценту што де-факто пружа доказе о геноциду и етничком прогону Срба.

#Katalonija, #Kosovo, #Metohija, #Separatizam, #Otcepljenje, #Nezavisnost, #Izdaja, #Aleksandar, #Vucic, #KM, #Novine, #Enver, #Hodzaj,
Срби остављени на цедилу у јеку шиптарских зулума 1970 - 80-тих. Данас готово у потпуности прогнани.

Оваквим гнусним и одвратним лажима Енвер Хоџај је доказао да је и он заговорник насиља у име остваривања шиптарског сепаратизма и да се неће поколебати да опет посегне за тим начином како би остварио намере шиптарске заједнице што Вучићева подршка Харадинају, као и некада Хашиму Тачију, може само да подстакне такво понашање.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине