Вести:

Wednesday, August 9, 2017

Ново Брдо: Направили отвор на зиду штале и Србима украли краве 🎥

Wednesday, August 9, 2017 | КМ новине 0

БОСТАНЕ - НОВО БРДО - Непознати починиоци украли су у ноћи између петка и суботе две стеоне краве четворочланој породици Драгише и Вере Ивановић из Бостана, махала Вирић, у општини Ново Брдо.





Штале у којој је била смештена стока, сада су празне.

“Када смо ујутру устали видели смо да су штале празне. Одмах смо позвали полицију која је обавила увиђај. Краве су биле стеоне. Иначе, продајемо млеко и сир када је могућа мужа крава. Велика је то штета. Ми од тога живимо”, каже Вера Ивановић за телевизију РТВ ПУЛС из Шилова.

Крадљивци су у шталу која је од куће удаљена стотинка метара ушли са задње стране. На зиду се види рупа коју су пробили и кроз коју су ушли. У дворишту су и два пса. Један је везан на десетак метара испред штале. Вера претпоставља да су га лопови нечим омамили, јер од тада не лаје.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 🎥


Иначе, ово није први пут да се у новобрдској општини краде стока, што наноси велику штету овдашњим домаћинствима, којима су сточарство и пољопривреда углавном једини извор прихода.

Новинарка РТВ "ПУЛС": Рушка Шипетић


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине