Вести:

четвртак, 10. август 2017.

Милован Бркић: Заувек пред вратима

четвртак, 10. август 2017. | КМ новине 0

Председник Европске комисије Жан Клод Јункер саопштио је 4. августа да земље Западног Балкана немају никакву шансу да постану чланице Европске уније, да то сви знају, али да руководства тих земаља замлаћују грађане том причом. Он је рекао да те земље и треба да се мењају, у складу са правилима Уније, али због себе.

















Пише: Милован Бркић, Магазин Таблоид



Са највишег, званичног места, потврђено је да ћемо остати пред вратима, ако се Унија, уопште, и сама одржи.

Очекујем да ће шизофрени Александар Вучић изјавити да је он, тим поводом, тражио званичан став Брисела, који му је, иначе, сто пута раније саопштен, и поносно изјавити да је њему госпођа Ангела лично обећала да ће Србију, на мала врата да приме.

Иако никада нећемо постати чланови, Вучићева мафија је стотине хиљада грађана Србије већ увела у земље Уније, али као најамну радну снагу која бежи од глади, немаштине и моралне беде.

Ова званична потврда господина Јункера, нанела је и смртни ударац већем делу такозване српске опозиције, која је своје подрепаштво правдала путем ка Унији, као својим пројектом, који је од њих Вучић преузео.

Власти држава западног Балкана изведене су на чистину. Јер, нису оне само опасне по грађане својих земаља, већ и по безбедност Европе. Трговина оружјем, наркотицима, белим робљем, дуваном, акцизним робама, створило је европским службама безбедности велике проблеме.

Банда Александра Вучића се у томе и истиче, нарочито његов брат Андреј, кога оптужују за организовање најјаче мафије у Европи, и због шверца пасоша припадницима ИСИС-а и мигрантима.

Вучић сада игра на нову, последњу карту. Покушава да се, као и Слободан Милошевић, представи као фактор мира на Балкану. Подсетимо се на који је мизеран начин Милошевић предао Републику Српску Крајину. Договорио се са Туђамом да се у ''Олуји'' протерају Срби из Хрватске, уверен да ће му они служити у одбрани своје власти!

Вучић данас нуди Косово и Метохију као на тацни. Сву имовину, цркве, компаније, руднике... Све ће да преда, позивајући се на мир, да не жели рат. А, са ким да ратује овај гад, када је разбио армију, полицију, одбрамбени систем...
''...Питање Косова треба сагледати реално, без митова и легенди и ударања у патриотске груди'' - поручила нам је потпредседница Владе Зорана Михајловић. Шта зна ова нимфоманка из Тузле о Косову? И који су то митови? - треба приупитати ову гадуру која се поноси што је чланица организација које су допринеле нестајању Србије.

Ако не можемо у Европску унију, предаће Космет... Дачић је из Јањева, са Космета, Хрват, потпредседник је Владе, он нуди поделу јужне покрајине. Расим Љајић чека да се и он омрси, да одвоји Санџак... Председница Владе је Хрватица, лако ће дати територије које буду тражене.

Иако се Александар Вучић, син Фахри Муслиуа договорио са својим сународницима из Приштине да им све преда, и они су у великим проблемима. Чека их суд за ратне злочине у Хагу, који ће у септембру да их хапси. Мада им Вучић нуди помоћ преко својих приватних Срба, никако да саставе парламент и Владу. Неко их је посвађао. Мафија мора да међусобно ратује. Таква им је нарав.
 
Милошевић је оборен са 70 милиона долара, колико је председник Клинтон издвојио. Његов ученик Вучић пашће са само пет милиона. Он је многе моћнике подмитио, јавно се тиме хвалио, а они не воле сведоке. Уклониће га врло брзо.


Вучић је ушао у сукоб са Куриром и америчком компанијом која га издаје. Неко га је увукао у рат у којем ће изгубити и он и Александар Родић. Његова Велика пропаганда лажи води кампању против америчких медија у Србији, након које му више нема повратка. Насилно затварање медијске куће опасан је чин у америчком и западно-европском друштву. То је схватио и Ердоган, пустивши на слободу осуђене новинаре.

Приводи се крају пројекат ко ће да наследи Вучића, а да то не буде опозиција која га је и изнедрила. У сваком случају, сада је коначно сигурно да ћемо остати пред вратима Европске уније. А, то је био једини пут којим нас је Вучић водио.



Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине