Вести:

Thursday, August 24, 2017

Вести о Прешеву Блиц илуструје знаком ''република Косово''

Thursday, August 24, 2017 | КМ новине 0

Пропуст или зла намера? "Блицу" се пропуст и не може олако приписати, што се за злу намеру не би могло рећи.

Јављајући о приликама у локалној власти у Прешеву, таблоид немачког издавача а на српском језику "Блиц", вест о Општини са Југа Србије илустровао је црно - белом фотографијом саораћајног знака на коме је исписано "добродошли у тзв "републику Косово".

Без обзира што ова вест, иако се такође ради о Албанцима са израженом жељом за сецесионизмом, нема везе са догађајима на Косову и Метохији, уредништву "Блица" није сметало да просто стопи ове две појаве у једну. Не са неком добром намером, то је сасвим извесно али шта је посреди то би само они могли да знају.А можда би смо и ми могли да знамо ако би смо обратили мало пажње на промовисање шиптарског сепаратизма и дувањем ветра у леђа сепаратистима редовно заступљено у овом гласилу. Кад то видимо онда нам је намера сасвим јасна, без потребе превеликог размишљања о томе. А да ли је добронамерна, па ето још једном - свакако и свесно, није.

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.