Вести:

петак, 28. април 2017.

ПРЕПОРУКА: Зашто ћутиш Србијо?

петак, 28. април 2017. | КМ новине 0

Стари антички филозофи су говорили како "за све, постоји право време, јер ће тада и истина проговорити, а онда је свима лакше, победницима и побеђенима".

#knjiga; #zasto; #cutis; #srbijo; #naruci; #stevan; #djurovic; #jugoslav; #petrusic;


Стеван Ђуровић и Југослав Петрушић су међу најобавештенијим и најупућенијим Србима данашњице, који осим знања, тајанства и сазнања, собом носе сугестивну харизму одважности, официрске части, утицајне реторике и беседништва, тако да гледаоци, читаоци и други конзуманти њихове "приче", остају дубоко уверени у веродостојност материје о којој "Зашто ћутиш Србијо" даје одговоре на многа питања о којима смо тек нешто начули. Отуда, ова књига има своју будућност на српском говорном подручју, а и тамо где се језик српски разуме, то јест на свету целом.
(др Раде Вучићевић)
  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽

​Књига је настала као производ рада веће групе људи, на челу са пуковником Стеваном Ђуровићем и Југославом Петрушићем. Идеја књиге је била да се анализом јавно доступних докумената покаже да су многи подаци о догађајима на Косову и Метохији 1998-1999. године, који су јавно публиковани и чак коришћени у судским процесима, уствари нетачни и лажни. Много је података прикривено, иако су требали бити публиковани. Нажалост, сви ови подаци су коришћени или прикривени на штету наше отаџбине, Србије.

Сматрамо да је дошло време да се сруши зид ћутања и да права истина изађе на видело. А та истина треба да поврати понос и углед нашој отаџбини.

(аутори)
Стеван Ђуровић, Југослав Петрушић
235 страна, латиница, 16.5 x 23.5 цм, српски
Издање 2016.



Књигу можете наручити телефоном: +381 (11) 3193 773 или 064 443 14 23 (радним даном од 10 - 17ч)

За куповину из иностранства посетите ОВУ СТРАНУ 🔗


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине