Вести:

субота, 22. април 2017.

Јонуз Муслиу - цена подршке или Вучићева неспособност?

субота, 22. април 2017. | КМ новине 0

Није више упитна победа Александра Вучића на минулим изборима, јер иако смо добили председника нисмо добили државника, а разлика је суштинска.

Вучић - Муслиу



Да сте државник не би Јонузу Муслију, председнику Општине Бујановац, пало на памет да помсили а некмоли изјави како Србија треба да буде захвална јер Албанци траже "само" уједињење Албаније, "Косова" и "Прешевске долине", а могли би, иначе, све до Ниша али, ето, фини су па неће, ваља ваљда и Вама оставити нешто земље колко да не полажете темељце у кофицу с песком...


Штоно Брана Црнчевић каза својевремено: "Колико то Србија треба да буде мала да не би била велика"?!


Предсеник на ово питање нема одговор, државник не би дозволио ни да буде постављено- границе Србије су писане крвљу а не Бриселским и осталим срамним споразумима!



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html#axzz4evyckcbB

Јел ово цена коју ваљда платити за подршку Албанаца с југа Србије на изборима?

Предсенику свака шуша сме да испостави цех очекујући и богат бакшиш, пред државником не сме ни да се ухвати за шлајпциг!


На Јонузову провокацију одговарате: "Да ја овако претим висио бих у Бриселу"!


Председников аргумент је мизерна патетика, државник не би прво помислио на Брисел већ где су му границе државе а не моћи!

Нека Вам је са срећом мандат, не сумњам да ћете бити одличан председник- државнику би још јуче Јонуз Муслију четкицом за зубе рибао WC у Забели!




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине