Вести:

Friday, February 17, 2017

Вама са ''Листе Српска'', срећан ВАШ празник Државности

Friday, February 17, 2017 | КМ новине 0

Вама са ''Листе Српска'', срећан ВАШ празник Државности Честитам "Српској листи" а нарочито "Подпреседнику владе Косова", тзв. "министрима" из редова "Српске листе", Посланицима у тзв. "скупштини Косова" као и "градоначелницима листе "Српска", данашњи празник ЊИХОВЕ "државе Косово".

"Српска листа" на почетку стварања шиптарске државе





Својим огромним радом и ангажовањем дали сте немерив допринос у стварању "државе" и њених институција.

Ви, господо из "Српске листе", лично сте заслужни за укидање "бивших злочиначких институција Р. Србије" и успостављању нових "легалних". Успостављању истинске границе између "Ваше државе" и остатка Србије, добили су међународни позивни број +383, припомогли сте избор ВАШЕГ Председника Тачија, што је без ВАШЕ помоћи било немогуће.

Верујемо да ћете исто тако уложити све ВАШЕ капацитете да се формира војска Косова, јер каква је то држава без војске, а знамо да сте се сви ВИ ЗАКЛЕЛИ НА "УСТАВ Косова" и да ВАШЕ "сиромашне" породице храните новцем из буџета Косова.

Ваша безрезервна подршка "НАЈВЕЋЕМ СИНУ НАШЕГ НАРОДА" г. ВУЧИЋУ и г.Тачију да убрзају и интезивирају преговоре у интересу "обе државе" никада није недостајала. Као и подршка г. Ђурићу и Вулину да и даље "ШТИТЕ ИНТЕРЕСЕ, БРАНЕ МИР И ТЕРИТОРИЈАЛНИ ИНТЕГРИТЕТ" како Србије тако и Косова и Метохије.

http://www.radiokim.net/pub/article/14019507832211_ranilug_predizborni_skup.jpg
Уједињени у издаји српске државе!

Ми "СРБИ ИЗДАЈНИЦИ" које плаћају стране службе од Северне Кореје до Америке да мрзимо ВОЖДА ВУЧИЋА, ми данас ТУГУЈЕМО и опростите нам што не славимо са ВАМА.

СРЕЋАН ВАМ ВАШ ПРАЗНИК ДРЖАВНОСТИ.

Зоран Вукашиновић,
прогнани Србин са КиМ 



ПОДРЖИТЕ НАС:



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине