Вести:

Sunday, October 30, 2016

ВЕЛИКА АКЦИЈА СНП НАШИ – Налепнице против Александра Вучића

Sunday, October 30, 2016 | КМ новине 0

ВЕЛИКА АКЦИЈА СНП НАШИ – Налепнице против Александра Вучића СНП „Наши“ започео је велику акцију у преко двадесет пет градова (Београд, Нови Сад, Крагујевац, Ниш, Аранђеловац, Краљево…) лепљења налепница против Александра Вучића и његове издајничке политике према Косову и Метохији.




Циљ акције је скретање пажње јавности на подмуклу издају и потписивање „Бриселског споразума“ од стране Александра Вучића и Ивице Дачића, преко којег је Србија дошла на корак до признавања независности лажне државе „Косово“.


Александар Вучић месецима обмањује грађане Србије и не сме да им каже да је његов долазак на власт условљен издајом Косова и Метохије, и да Србија никада не може постати члан ЕУ док се и коначно не буде одрекла своје јужне покрајине.


На овај начин Снп „Наши“ скренуће пажњу јавности на издају коју спроводи напредњачки режим на челу са Александром Вучићем, и ово је само прва у низу акција које ће уследити.



Извор: Снп „Наши“    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине