Вести:

Monday, March 7, 2016

Принц Чарлс није добродошао у Србију!

Monday, March 7, 2016 | КМ новине 3

Поводом најављене посете британског принца Чарлса Србији овог месеца, Удружење "Прада и право за Србиу, упутили су амбасадру ове земље у Србији, Данијелу Кифу, поруку са ставом о том догађају. Писмо преносимо у целости, без корекција.

Принц Чарлс није добродошао у Србију!
Принц Чарлс (у средини) са британским званичницима.


АМБАСАДА ВЕЛИКЕ БРИТАНИЈЕ
Ресавска 46, 11000 Београд
Амбасадор, Denis Keefe
на руке личноВаша Екселенцијо,

Поводом најављеног доласка Принца Чарлса у посету Србији, планираној за месец март текуће године, у име Удружења "ПРАВДА И ПРАВО ЗА СРБИЈУ", Жeлимо да Вам поручимо, да је Принц Чарлс, као и било који други припадник краљевске породице непожељан у Србији!!! Непожељан и, никако није добродошао!!

Удружење "ПРАВДА И ПРАВО ЗА СРБИЈУ" је Удружење грађана које окупља све грађане Србије који желе слободну, независну, просперитетну и берићетну Србију. Као један од циљева у стварању слободне Србије, ми из Удружења "ПРАВДА И ПРАВО ЗА СРБИЈУ", желимо јасно дефинисати пријатеље и  непријатеље наше државе. Гледајући кроз историју, ранију и скорашњију, анализирајући понашање Уједињеног Краљевства, ми смо на становишту, да нам Уједињено Краљевство, у најмању руку није пријатељ!!! Због своје улоге у страдању Срба, због чињења и не чињења, због свог прећуткивања, сматрамо да нам Енглеска Круна и Уједињено Краљевсто, никако није пријатељ!!!

Да Вас мало подсетимо (мада Ви то јако добро знате), на неке ствари из наше "заједничке историје", која је за резултат имала само страдање Срба!

Поћи ћемо само од Вашег великог премијера, Винстона Черчила. Да се не враћамо беспотребно даље у историју, кренућемо од В. Черчила. Елем, дотични лорд, премијер Уједињеног Краљевства је у Великом рату омогућио, 1914.год., да британска Медитеранска ескадра пропусти најмодерније Немачке крстарице "ГЕБЕН" и "БЕСЛАУ" у Црно море?! По речима историчара Кпрбета, то је мрља Енглеске морнарице за коју је лично оговоран Винстон Черчил као лорд адмиралитета. По Србску војску и, по саму Србију тај догађај је имао несагледиве последице. За Србску војску је то значио рат на два фронта, који Србија није могла да води. Тај рат на два фронта се завршио падом Србије 1915. год., Албанском голготом, масовним убијањима.... да ли то раде "пријатељи"?

Остаћемо још мало у време трајања Великог рата и, 1915. год. Када је донета одлука од стране Николе Пашића, регента Александра, Вовјводе Путника и Степановића, о преласку преко Албаније, није била донешена из хира. Донешена је због лажне обећане војне помоћи сила Атланте!!! Кад су стигли у Скадар, дефинитивно су се уверили у лажи Француске и Велике Британије око помоћи!!!

Након Великог рата, никада нећемо заборавити улогу Енглеске Круне у стварању Краљевине Југославије!!! Родбинске везе са Србском краљевском династијом, уместо да буду искоришћене за добробит Срба и Србије, Енглеска Круна је увек радила противу интереса Срба и Србије!

Ове чињенице из историје сматрамо најгнуснијим лицемерјем Енглеске Круне и њених опонената!!!

У Другом светском рату,  н и к а д, никад  Вам нећемо опростити бомбардовања Србије, у духу истеривања Немаца!!! 

Н и к а д а!!!

То што је Енгелска круна бомбардовала Србију, од 20. октобра 1943. до 17. септембра 1944. год. је остало ДУБОКО УРЕЗАНА У СЕЋАЊУ СРБА! И тада сте показали велику злочиначку жељу да Србе бомбардујете на верске празнике!!! Зар се пријатељи бомбардују на Ускрс??? Зар се пријатељима бомбардује место са 26000 становника , тако да тада страда 6000 људи??? Улога Енглеске круне у Другом светском рату, најдиректнија око помоћи Србском Краљу и подршци Краљевој војсци у Отаџбини је, за сваку похвалу. Међутим, с друге стране, (опет тај В. Черчил), тадашњи Премијер Енглеске помаже Народноослободилачку војску, под командом Ј. Б. Тита?! Таквим лицемерним понашањем Енглеске Круне, и Премијера је изазван брато-убилачки рат невиђених размера!!! Енглеску Круну сматрамо највећим кривцем што су Срби једини кренули да се међусобно разрачунају и убијају! У мировним преговорима сте, уз помоћ свог највећег сателита, САД, Србима доделили њихове џелате?! Натерали сте Србе да живе са Хрватима, потпуно истих права, као да су Хрват били на страни савезника?!

Долазимо до времена разбијања СФРЈ. У то време Енглеска круна је показала сву лицемерност, бестијалност и бруталност према Србском народу, а, све под формом пријатељства!!! Улога Уједињеног Краљевства у самом распаду СФРЈ је опште позната ствар, на то нећемо трошити речи. Осврнућемо се на само неке "детаље". Заједно са САД, Немачком и Ватиканом, Енглеска круна је имала највећи утицај на то. Наравно, опет на апсолутну штету, и на уштрб Србских интереса!!! Поново сте посегли за убијањем невиних цивила у Србији!!! Почели сте у Босни, наставили на Нашој Светој територији, Косову и Метохији, као и остатку Србије!!! Извршили сте, (заједно са својим свезницима из Америке), геноцид, бомбардујући хемијска постројења!!! Извршили сте велике ратне злочине гађајући пијаце, болнице, мостове, стамбене делове... Све сте то учинили некажњено, за сад. 

Са колико сте само мржње и лицемерја наступили према Србији и Републици Србској лета 2015. год., је необјашњиво?! Толико жеље, да се унизи Србски народ није нико у новијој историји показао, осим Енглеске Круне!!! Најдиректније од, пријатељице Енглеске Краљице, је потекла иницијатива коју су Британски политичари тако здушно прихватили! И, сад кажемо да се Енглеска Круна не бави политиком??? Ми Срби немамо тај лицемерни код као припадници Енглеске Краљевске породице, као и чланови политичког и дипломатског кора. Ми ствари називамо правим именом, Зато и тврдимо да је иницијативу за усвајање резолуције погурала, Енглеска Краљевска породица. На  страну што се зна да Срби нису починили геноцид у Сребреници, на страну што се такође зна да и ако је било геноцида на том простору, то је починила војска Алије Изетбеговића, на челу са локалним бандитом Насером Орићем али да такву резолуцију подноси Енглеска Круна која је истребила домородце на два континента??? Енглеска Круна, која је вршила злочине над становницима свих својих колонија??? Енглеска Круна која је установила ропство као систем??? Енглеска Круна ће да оптужи Србе да су геноцидни ??? Ма, срам Вас било!!!

Да ствар буде још и гора кад ваш захтев није прошао у УН-у, да би сте нам још већу увреду начинили, кога Ви нађете да предложи резолуцију Савету Европе? Хрвата!!! Ни мање ни више, него Хрвата!? Припадника народа који је над Србима извршио најгнусније злочине у другом Светском рату. Припадника народа, који је извршио највеће етничко чишћење у Европи!? Хајде што нама Србима ударате један шамар, самом идејом о резолуцији, него нам још и лупите праву-правцату шамарчину, па Хрват буде поднослилац резолуције?! Како ли би сте се понашали да нам нисте пријатељи???

Принц Чарлс, док се не извини Србском народу због своје посете Косову и Метохији, 1999. год., не може и никад и неће, бити добродошао у Србији!!! Док нам још ране нису зацелиле од бомбардовања и, убијања наших цивила и војника, Принц долази да искаже подршку Србским непријатељима?!

Због свих аргумената које смо изнели и овом писму, тражимо од Вас, да пренесете Принцу Чарлсу, као и свим припадницима Краљевске породице, да,


НИСТЕ ДОБРОДОШЛИ У СРБИЈУ!!!


Због свих зала  која нам је нанела Енглеска Круна, ми чврсто подржавамо једну изјаву ранијег Србског Премијера, Николе Пашића. Он је тада рекао,"Кад се роди дете у Србији, научити га да мрзи Енглезе"!!!

Ми из Удружења "ПРАВДА И ПРАВО ЗА СРБИЈУ", чврсто стојимо на том становишту. Свако од нас учи децу да МРЗИ ЕНГЛЕЗЕ!!!

У нади, да ће те пренети Принцу Чарлсу, наш став да не треба да долази у Србију, јер није добродошао,

СРДАЧНО ВАС ПОЗДРАВЉАМО.Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

3 comments:

 1. Све је друго добро, али мржња никако не иде са Православним Хишћанима.
  Нама је Господ наредио да мир градимо, а никако мржњу.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Србска ДецаMarch 26, 2016 at 8:10 PM

   Па ми према њима само мирно и поступамо, зато нека нас и даље бомбардују, заслужено, јер ништа нисмо урадили на уништавању непријатеља отачатства, аглавни непријатељи, то су управи они, енглеска и шкотска велика ложа масонско-сатанска!

   Delete
 2. Истина је све изнешено, где су нам и када Енглези наудили, међутим две ствари су погрешне. Прва је да мржња и Хришћанство не иду заједно. Стога не треба да мрзимо, ни Енглезе, ни било кога другога. Већ да се надамо спасењу свих.
  А као друго, не могу се на грбачу читавог народа, те Краљевске породице, стављати греси само једног човека. Какве везе има Престолонаследник Чарлс са свим поменутим? Он је у већини споменутих догађаја био само дете. С тим у вези, "друга страна медаље": https://www.facebook.com/Srbija.Kraljevina/photos/pb.202319531499.-2207520000.1457655924./10153135904971500

  ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.