Вести:

Monday, January 18, 2016

ПБ КиМ: Вучић позивао на прогон Шиптара сад српске војнике утапа у њихове формације

Monday, January 18, 2016 | КМ новине 0

Патриотски блок подсећа да је Александар Вучић као генерални секертар СРС заступао идеју да Шиптаре са Косова треба протерати зарђалим кашикама, данас припаднике Војске Србије утапа у будућу војску самопроглашене "републике Косово".

ПБ КиМ: Вучић позивао на прогон Шиптара сад српске војнике утапа у њихове формације
Фото илустрација: КМ Новине

Гламурозна прослава Српске нове године у Косовској Митровици организована и финансирана од стране Канцеларије за КиМ Владе Републике Србије не може да маскира нити прикрије отворену издају Александра Вучића када је у питању Косово и Метохија.

Дешавања око цивилне заштите само потврђују ову констатацију. Више од четиристо припадника цивилне заштите састављене махом од некадашњих бораца Војске Југославије који се нису повукли са Косова и Метохије променило је послодавца и више их не плаћа држава Србија него безбедоносне институције самопроглашене "републике Косово". Стога је и разумљиво задовољство Едите Тахири потпредседнице владе Косова имајући у виду да ће ови модерни јаничари бити поданици једне сепаратистичке товоревине. Оно што је несхватљиво јесте да је и Марко Ђурић задовољан овим споразумом јер се једна од институција српске државе гаси а Срби интегришу у самопроглашену републику Косово.

Патриотски блок подсећа да је у своје време садашњи председник Владе Србије Александар Вучић као генерални секертар СРС и уредник часописа „Велика Србија“ заступао идеју да Шиптаре са Косова треба протерати зарђалим кашикама, да би данас припаднике Војске Србије утапао у будућу војску самопроглашене републике Косово.

До председника Владе нажалост не допиру ни речи српског патријарха Иринеја који му је поручио да застане са преговорима и издајничким споразумима макар дотле док се сви Срби не врате на Косово и Метохију.

Премијер Србије не прихвата ни савет потпредседника Владе РФ Димитрија Рогозина који по питању Косова и Метохије предлаже властима у Србији да се наоружа стрпљењем и да за то време ништа не потписује. На српску несрећу обавезе које је Александар Вучић преузео као цену свог доласка на власт када су га устоличили његови западни ментори, а то је предаја Косова и Метохије, остварују се у пуном обиму.

Сав огрезао у корупцији и криминалу, о чему последњих дана извештавају бројни медији, Александар Вучић се све више понаша као шеф мафије него председник Владе Србије који треба да штити и чува српске националне и државне интересе.

Патриотски блок Косова и Метохије / Саопштење за јавност
У Косовској Митровици
17.01.2016. године
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.