Вести:

уторак, 25. август 2015.

Фашистички подмладак бивше Украјине (ВИДЕО)

уторак, 25. август 2015. | КМ новине 0

"Какви су то родитељи који овао узгајају своју децу" запитао се један д корисника интернета који је поделио видео на друштвеним мрежама.

Фашистички подмладак бивше Украјине (ВИДЕО)

А дете, заправо девојчица од неких можда пет година, показује пред камером научене лекције. "Зиг хајл" поздрав фашистичке Немачке, који данас не само да не наилази на осуду у бившој Украјини већ на војну и материјалну подршку "демократског" односно Западног света.

Девојчица облачи разне костиме не би ли тиме задовољила свог учитеља, највероватније оца који све то снима, и шаље поруке кроз гестикулирање великим кухињским ножем али, на крају и узвиком бораца Исламске државе којим позива и на џихад.

Све се то дешава у земљи у којој бесни рат против мирних и недужних житеља који су принуђени да се бране како би избегли судбину својих сународника како из зграде у Одееси када су маја прошле године спаљени живи, тако и судбину својих предака који су зверски убијани и протеривани током другиг светског рата управо од фашисте из тадашње Украјине.



Готово истоветни видео у коме иста ова девојчица узвикује како ће клати Русију, објављен је и јула месеца када га је пренела једна руска телевизија уз видео записе деце која говоре како је нео-фашистички "Десни сектор" за њих група људи која "ослобађа" (неокупирану) Украјину и чува их од "московљана".

У бившој Укријини је на снази промоција нездравог "патриотизма", заправо пропаганда екстремног фашизма и то у потпуно нескривеној форми. Овај пут придодато је и мало исламског екстремизма.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора


Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине