Вести:

субота, 18. јул 2015.

Јакшић: Тзв., ''Суд'' за УЋК терористе спирање злочина Запада, реалност све чешћи напади на Србе (ВИДЕО)

субота, 18. јул 2015. | КМ новине 0

Такозвани "Специјални Суд за ратне злочине" шиптарских терориста на Косову и Метохији током 90-тих и после НАТО окупације неће донети ништа, каже за 'КМ Новине' лидер Срба са севера КиМ, др Марко Јакшић.

Од правде за злочине над Србима само политичке "шале" / Илустрација: КМ Новине
Тај "Суд", претпостављам да ће се формирати, више на неки начин да буде начин амортизације онога што Запад даје Шиптарима а то је посебна држава. Једноставно, он треба да у Србији политички опере одузимање дела територије а чиме се показује како Запад наводно брине и о српској страни јер ето, успоставља се "Суд" који треба да казни шиптарске ратне злочинце али он се неће формирати са том сврхом - каже Јакшић.

Одбијање шиптарских сепаратиста да такав "Суд" оснују сломила је посета Викоторије Нуланд али оно што пре свега треба да брине Србе јесте њена изјава да власт у Србији мора да се припреми на јако непопуларне ситуације и непријатна решења. Шта то значи? То фактички значи да Београд мора да призна "независно Косово" и тај "Суд" ће бити компензација за то, сматра Јакшић оцењујући оснивање "Суда".

"Овај "Суд" ће отклонити црну мрљу која стоји над ОВК и никако се неће бавити славном борбом ОВК", рекла је марта месеца ове године Шефица америчког конзулата у Приштини Трејси Ен Џејкобсон хвалећи терор шиптарских зликоваца и стајући у одбрану злочина које је америчка влада логистички, војно и економски помагала и експлоатисала. О томе можете прочитати ОВДЕ

Међутим, Јакшић даље каже да се добра воља Шиптара најпре огледа у све чешћим нападима на Србе и да је то наставак фашистичке политике које силе са Запада спроводе према Србима на Косову и Метохији а то је протерати 250 хиљада Срба аонда их враћати на кашичицу али изгледа да им је и та количина на кашичицу исувише горка јер се напади дешавају управо над тим Србима.




"Заједница српских општина" чак ни као риболовачки савез

Осврћући се на политичку кукњаву српских представника у Бриселским преговорима о проблемима око оснивања такозване "Заједнице српских општина" наш саговорник каже да су они (противници овакве политке српских власти) још од раније упозоравали да од те "институције" неће бити ништа што се фактички показало на делу.

"Она ће имати чак мања овлашћења и од рибарског савеза, јер тамо можете барем да пецате а у тој "Заједници" нећете моћи баш ништа да учините" тумачи Јакшић овај политички феномен који је и по самој идеји и по томе шта је до сада учињено, тешко оповргнути као.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине