Вести:

субота, 21. март 2015.

Суд за злочине тзв ''ОВК'' пародија правде

субота, 21. март 2015. | КМ новине 0

Такозвани ''министар правде Косова'' Хајредин Кучи изјавио је да му је Главни тужилац Специјалне јединице за истрагу о трговини органима и ратне злоцине бивше ОВК Клинт Вилијамсон пренео да ће се пред Специјалним судом за злочине ОВК, судити чак мање од десеторици терориста!


Илустрација: Србија данас.нет


"То ми је речено на састанку на којем је био и Агим Чеку", рекао је Кучи за РТК.

Како је навео Кучи, нико не зна имена оних којима ће се судити, оценивши да би било апсурдно да неко каже да зна њихова имена.

Шефица америчког конзулата у Приштини Трејси Ен Џејкобсон изјавила је раније у Призрену да је што брже формирање Специјалног суда важно за добробит и будућност тзв "Косова".

"Овај суд ће отклонити црну мрљу која стоји над ОВК и никако се неће бавити славном борбом ОВК", рекла је она хвалећи терор шиптарских зликоваца стајући у одбрану злочина.

Џејкобсон је казала да ће суд функционисати по законима тзв "Косова", да ће се бавити индивидуалним случајевима, и да неће бити више од 10 случајева који ће се наћи у том суду.

Овим се понајбоље не само одсуство правде над Србима већ и намерно величање терориста и правдање многих од најгорих злочина које су шиптарски терористи вршили над српским цивилима, полицајцима и војницима који су своју земљу бранили до последње капи крви.

Још више изненађује пристанак који свему дају српске власти готово се не обазирући на оснивање једног оваквог срамног суда који ће, како Запад преко својих службеника најављује, служити само да оправда злочине терориста и подигне их на виши ниво.


Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине