Вести:

субота, 11. јул 2015.

Сребреница, место где никада није било геноцида / Помозимо А. Дорину (ФИЛМ)

субота, 11. јул 2015. | КМ новине 1

Александар Дорин: "причао сам са муслиманским војницима који су ми рекли да се српска војска према њима понашала коректно, да су им чак давали храну, воду и помагали им..."

Сребреница, геноцид, косово, вести, није, било, лаж, Србија,

Када смо пре неки дан објавили "постер" на коме је писало да је сребреница место где никада није било геноцида. Звучало нам је помало "филмски" али нисмо ни претпостављали да ће од тога на крају и бити филм.

Заправо тај слоган је употребљен за врло добро укомповану причу о Сребреници и геноциду који се никада није десио. Филм има за циљ и пружање подршке несталом швајцарском новинару Александру Дорину у виду потписивања петиције и праћења Фејсбук странице. У опису видеа пише:


"Александар Дорин, човек који је истраживао мит о Сребреници и писао књиге о томе, одведен је из своје је куће 17. јуна.2015. године од стране Швајцарских специјалних јединица. Позивамо све људе који су спремни да бране истину и правду, да нам се придруже и потпишу петицију за ослобађање писца Александра Дорина".

Можете се придружити Фејсбук страни: https://www.facebook.com/pages/Podrska-za-Alexandra-Dorina-Untest%C3%BBtzung-f%C3%BBr-Alexander-Dorin/601106283364054

И потписати петицију: https://www.change.org/p/office-of-the-attorney-general-switzerland-info-ba-admin-ch-free-alexander-dorin-boris-krljic?just_created=true

погледајте филм:




Извор: КМ Новине    ::   © 2014 - 2015   ::    Молимо за навођење извора

1 коментар:

  1. Анониман20. јул 2015. 22:06

    Дорина свакако ценим због рада којим је са Срба и Србије скинуо љагу геноцида у Сребреници. Он је и грађанин Србије, шта је потребно Србину да би га сопствена земља штитила?

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине