Вести:

субота, 11. јул 2015.

Напад у Сребреници - муслимани достојанствени, Вучић још луђи (ВИДЕО)

субота, 11. јул 2015. | КМ новине 1

Александар Вучић, човек чија је власт довела Србију на руб пропасти, која је Србију прогласила земљом која нема непријатеље, положио је венац на место мањег броја злочина у Сребреници и великог броја измишљених жртава. И добио камен у главу. Верује се да ће га то учинити још луђим.

Вучић, сребреница, камен, глава,
Какву реалност могу проповедати они који нису у стању да реално одреагују према стању у коме се држава нашла па чак ни да реално процене стање у коме ће се они сами наћи и свој живот довести у опасност а тако и на хиљаде других можда увући у још већи сукоб.

Али, власт која за саветнике има курве не може другачије ни да прође него као таква.

Тако су га требали дочекати и Срби на Косову и Метохији са чијим се страдањем спрда а које још преко свега тога води у нова, масовна страдања. Тако га дочекати из простог разлога јер је то најбоље што је заслужио, најбоље. Можда их је спречио страх, можда неверица да такав човек може да постоји а можда и кордони жандармерије који су га штитили. У Сребреници тих "српских јунака" данас није било, само народ и нешто локалне полиције.

Било како било, Алкесандар Вучић је својим понашањем показао много више него што се очекивало. Ово није разлог за славље, радост је тренутна и не може се избећи када се обесправљни сретне са правдом, али славља не може бити а најбоље је то описао Иван Ивановић на свом Фејсбук профилу.

"Људи, сад без шале, гледам Вучића у Сребреници како полаже венац и најежио сам се. Нико није претрпео веће понижење у историји Србије. Он се враћа барем 10 пута луђи него што је био. Ево видећете" написао је Ивановић на свом профилу.




  




Извор: КМ Новине    ::   © 2014 - 2015   ::    Молимо за навођење извора

1 коментар:

  1. Анониман12. јул 2015. 21:06

    Кад буде изгубио власт глумеће опет националисту и то можда више него пре издаје.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине