Вести:

субота, 11. јул 2015.

Еколошки покрет: У суботу испред скупштине ко не дође, нек се више не зове Србином!

субота, 11. јул 2015. | КМ новине 0

Режим је добио наређење из америчке амбасаде да се та провокација дозволи по сваку цену, а патриотским снагама забрани окупљање на том месту иако су први пријавили свој јавни скуп.

Никола, Алексић, Србија, београд, Сребреница, геноцид, скупштина,
Никола Алексић

 Београђани!

У суботу, 11. јула, на дан наводног геноцида у Сребреници, спрема се још једна провокација људског талога против Србије и српског народа и то у Београду(!) под патронатом оних истих снага које су изазвале грађански рат и распад Југославије. За тај удар против достојанства Србије и српског народа који ће бити режиран да долази у наше име, окупили су плаћенике који ће, бар по најавама са интернета, свако са својим бројем наводне жртве геноцида полегати испред Народне скупштине у Београду да би визуелно оптеретили и обележили српски народ.

Режим је добио наређење из америчке амбасаде да се та провокација дозволи по сваку цену, а патриотским снагама забрани окупљање на том месту иако су први пријавили свој јавни скуп. На нашу срећу, једном човеку то нису могли забранити, тај човек се зове Никола Алексић, јер је он пријавио свој лични протест за све нас залажући своју слободу, можда и живот, да би се сам супротставио том полусвету и одбранио част Србије и српског народа. Не смемо га оставити самог, јер ће то бити већа срамота и понижење српског народа од планиране провокације тог људског талога.

Покажимо се достојним његове жртве, дођимо сви да га подржимо, једном се мора рећи доста са понижавањем Србије, ово зло се више не може трпети! Ако је сто хиљада патриота могло доћи да поздрави наше спортисте, најбоље на свету, можемо се одазвати у истом броју да спречимо ову наручену срамоту Србије и српског народа. Спортско злато не сме да потамни. Ако сви дођемо пред Народну скупштину, полиција ће морати да почисти то људско смеће, јер је и њихова част угрожена подједнако када им издају таква наређења.

СУБОТА, 11. ЈУЛ, 11.00 ЧАСОВА, ПЛАТО ИСПРЕД НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ! КО НЕ БУДЕ ДОШАО СРБИНОМ СЕ ВИШЕ НЕЋЕ МОЋИ ЗВАТИ!

Еколошки покрет Новог Сада


Извор: КМ Новине    ::   © 2014 - 2015   ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине