Вести:

недеља, 24. мај 2015.

Пуцано на два возила Еулекса, нема повређених

недеља, 24. мај 2015. | КМ новине 0

На северу Косова нападнута возила Еулекса, повређених нема а да ли ће Срби бити осумњичени као у претходном нападу шиптарских нарко дилера на ову мисију, видећемо у данима пред нама.

Еулексова возила, Илустрација. Фото: КМ Новине
Портпарол Еулекса Драгана Соломон изјавила је да су два оклопна возила Еулекса погођена у близини Лепосавића а да повређених није било.

Она је рекла Танјугу да је истрага у току и да се још не зна узрок инцидента те да не може да изнесе више информација о овом инциденту.

Ова возила Еулекса нападнута су у месту Сочаница.


У претходном нападу на возило Еулекса погинуо је један њихов полицајац а ова служба је окривила углавном Србе и то из сасвим друге општине. У наредним данима видећемо да ли ће и овај напад бити прилика да се оптуже и заплаше Срби поред свих сазнања која постоје као што је чињеница да је претходни напад на возило Еулекса извела група шиптарских нарко дилера из оближњег села због освете за неколико ухапшених својих чланова дан или два пре тога.

Ништа од овога није сметало мисији наклоњеној шиптарским сепаратистима на КиМ да искористи то и заплаши Србе на северу Косова остављајући свесно на слободи убицу свог човека.

Такође тада је и српска власт окривила "криминалце на северу Косова" мислећи на Србе, како би за сваку евентуалну агресију окривила српски народ а на тај начин оправдала своју велеиздајничку политику као "неопходну".



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине