Вести:

Friday, February 27, 2015

Српска влада на челу са Блeром увежбава парадни корак (видео)

Friday, February 27, 2015 | КМ новине 0

Иронија и сатира у Србији су преузеле вођство над достојанством и отпором, посебно последњих дана када је посета Блера Београду у питању.


Изостала са чак и "најоштрија" саопштења поводом срамне посете Тонија Блера Србији и то свих демократских, правних, законских, родољубивих, патриотских, српских и србијанских вођа, странака, група, удружења... Свега што може да се потпише под оно чему је до Србије стало.

Тако је све пало на народ а народ, у својој немоћи да масовно изрази свој став и вољу и затражи правду, окренуо се ономе што се у психологији сматра здравим ставом - иронији и сатири. Таква су многа "саопштења" и реакција појединаца из српског народа па и овај видео који преносимо.



У реакцијама на овај видео највише је оних који су сагласни да је "Блер онај други" у овом видео снимку.

Тако је још увек остало нејасно ко је заправо господин са палицом и штапом испред колоне? Овакве нерешености увек дају простора новим теоријама завере. Власт и вође не вреди слушати па ћемо сачекати да чујемо мишљење народа.

Напомена за све оне који су чак и убиством претили уколико се не докаже, такође сатирична вест, о демонстрацијама у Београду поводом Блеровог доласака: видео није прави снимак српске владе, иако се извесне сличности могу уочити у појединим случајевима, већ представља поређење са оним што је српска влада себи приуштила и положај у који је себе довела.


Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине