Вести:

Friday, November 28, 2014

Радио емисија ИНФОРАТНИЦИ – О Санди Рашковић Ивић и другим темама….

Friday, November 28, 2014 | КМ новине 0


Емисија Инфоратници против Новог светског поретка која је на програму радија Снага народа емитована у суботу 22.11.2014 од 14-16 часова - Радио Снага Народа
...
У емисији се говорило о смислу и значају изјава које је председница ДСС-а, Санда Рашковић-Ивић износила у хрватским медијима као и у емисији Апостроф емитованој 28. фебруара 2014, као и изјава хрватских званичника поводом пуштања Војислава Шешеља на привремену слободу из хашког казамата.

У другом делу емисије говорило се о откривању споменика руском цару Николају Другом Романову у Београду и анкети коју је под насловом ВУЧИЋ БРИСЕЛСКИ за Инфоратнике на улицама Београда снимио Ђорђе Лалић, специјални коментатор Инфоратника.

Гости у емисији су били Миодраг Новаковић - главни и одговорни уредник СРБског ФБРепортера, Стефан Каргановић, директор фонда Историјски пројекат Сребреница, Ђорђе Лалић и Симонида Станковић, мултимедијална уметница




Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине